Primarul Cornel Ionică – atacat în mod parşiv, ticălos şi mincinos de jurnalişti de la Pro România, partidul securiştilor Ponta şi Constantin!

0
430

Aştept de câteva zile să văd dacă mai există vreo urmă de bun-simţ şi de curaj în presa asta amărâtă de pe la noi. Bun-simţ am văzut că există, pentru că am discutat cu mai mulţi colegi şi am constatat că, între patru ochi, au o gândire sănătoasă. Cu curajul de a spune tare ce gândesc stau mulţi dintre ei destul de prost!

Cea mai infectă manipulare a acestor zile, manipulare pe care nişte terminaţi din presă o tot rostogolesc pe facebook, fiecare având interese mai vizibile ca lipsa de caracter a lui Victor Ponta, se referă la existenţa unor tribune „comuniste” pentru oficialităţi la Simfonia Lalelelor. Tribune pe care, bineînţeles, zice propaganda de facebook, le-a reintrodus primarul Cornel Ionică imediat ce s-a întors în funcţie, pentru că înlocuitorul său dorea de mult să le elimine!

La fiecare astfel de cretinism publicat de sclaveţii ăştia de la Pro România, de o trupă de liberaţi nesimţiţi şi fără rezultate şi de câteva fufe ofilite erijate în formatoare de opinie pe care nimeni nu dă doi bani, s-au raliat câţiva proşti. Marea majoritate fiind, evident, din rândurile gherţoilor implicaţi civic care susţin imbecilităţi neconstituţionale gen „fără penali”!

O parte dintre piteştenii de bună credinţă au fost induşi în eroare de tupeul nesimţiţilor ăstora cu gura mare şi capetele seci şi, dacă nu i-au crezut, totuşi şi-au pus întrebări. Oare în Occident nu există tribune la evenimente publice? La parade? La defilări?

Cine susţine aşa ceva este fie prost, fie ticălos! Peste tot în lume, organizatorii, oficialii prezenţi la un eveniment, invitaţii speciali etc. folosesc tribune. De la Los Angeles până la Marsilia, de la Washington până la Moscova, de la Paris până la Sydney, de la Bruxelles până la Chişinău, toate paradele importante au tribune.

La Piteşti au fost prezenţi ambasadori străini, miniştri etc. Cum dracului ar fi putut ei să urmărească parada de la Simfonie amestecaţi prin mulţime? Ce invitaţi de onoare ar fi fost dacă n-ar fi putut vedea nimic în megaîmbulzeala din centrul Piteştiului? Printre cei care au participat la Simfonia Lalelelor în anii trecuţi au fost toţi preşedinţii României, ambasadori ai SUA, Marii Britanii, Germaniei, Franţei, Israelului etc. Despre ce vorbim aici? Protocol de grad zero, dispozitive de securitate etc.

Cea mai vocală publicaţie online care otrăveşte opinia publică dezinformând pe acest subiect este epitesti.ro, oficina PRO România ocupată de obicei să-i laude şi să-i pupe în cur pe cei doi securişti ordinari: Victor Ponta şi Daniel Constantin. Bogdan Ivan, cel care deţine această tribună imundă, este fostul linge-blide al lui Radu Berceanu de la PDL, la rândul său slugoi al lui Traian Băsescu. Ivan a fost director la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, evident pus de PDL – Radu Berceanu, unde s-a remarcat prin faptul că n-a făcut NIMIC!

Pe logica lor, Bogdan Ivan s-ar face vinovat, ca membru PDL, de tăierea salariilor bugetarilor, de creşterea TVA şi de închiderea a zeci de spitale, iar ca fost director la CNADNR s-ar face vinovat de faptul că în ţară nu sunt nici drumuri naţionale şi nici autostrăzi!

Golanii ăştia de presă îşi bat joc de piteşteni, încercând să-i instige împotriva primarului Cornel Ionică, un primar foarte bun şi apreciat de comunitate. Ca o paranteză, în mandatul lui Ionică s-au asfaltat bulevardele Libertăţii şi Exerciţiu, a fost salvat Clubul FC Argeş, a fost redresată Termoficarea, s-au cumpărat autobuzele Publitrans, a fost amenajat Parcul Ştrand, au fost amenajate mii de noi locuri de parcare etc.

Şi aş mai vrea să spun ceva, pentru că văd că nu o spune nimeni cu voce tare, deşi toţi membrii PSD cu care am discutat au confirmat punctul meu de vedere.

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu, părerea mea, s-a grăbit şi a greşit! A greşit atacându-şi şeful în public într-o conferinţă de presă. A greşit şi din punct de vedere uman, şi din punct de vedere politic. A greşit reproşându-i primarului că i-a restrâns din atribuţii, din moment ce edilul avea acest drept şi nu s-a încălcat nicio lege. A greşit, mai ales, atacându-l violent pe edil tocmai atunci când acesta îşi pierduse funcţia ca urmare a unui ordin emis în baza unei hotărâri a ICCJ la originea căreia stătea o lege idioată! Aşa ceva, pur şi simplu, nu se face!

D.M.D.