Politica liberală pute a făcături și denigrare: Șeful PNL Albota se folosește de conturi false de facebook într-o campanie abjectă de denigrare a primarului PSD Ion Dumitru, unchiul său și cel care l-a creștinat, botezându-l!

0
106

PNL Argeș este o organizație slabă. Scheletică! În toate sondajele de opinie, ar obține, la nivelul județului, un scor cu o singură cifră! Iar când ai 8% intenție de vot, devine clar că nu vei câștiga nimic și vei pierde peste tot!

Așa stând lucrurile, deși Alina Gorghiu, șefa filialei, se roagă cu cerul și pământul de personalități județene să vină alături de ea în PNL, n-a reușit până acum să recruteze decât persoNULITĂȚI!

Până la urmă, n-ar fi o problemă. Fiecare partid înregimentează ce poate! Doar că unii dintre acești liberali de ultimul minut sunt floarea analfabetismului și inculturii argeșene.

Unul dintre cei mai dubioși PNL-iști de strânsură pe care l-a adunat sub fusta ei politică doamna ministru al Justiției, Gorghiu Alina, este Roland Florian Dumitru, zis Ando, recent înscăunat șef la PNL Albota!

Șef, vorba vine, fiindcă sunt trei familii cu toții, cei adunați sub flamura galben albastră a liberalismului albotean! Numai că, dacă în alte părți Gorghiu a greșit grav, aici s-a făcut de-a dreptul de râs!

Despre acest Ando noi am mai scris. Ne-am distrat bine, recunosc, împreună cu cei din Albota, care nu-l cunosc pe acest băiat născut la București, care locuiește și trăiește la Pitești, dar și-a făcut mutație la Albota, la o adresă cu care nu are nicio legătură și la care nu locuiește efectiv, așa cum cere legea.

Avem de-a face cu un nou caz Argentina Culcuș, pe care organele abilitate ale statului, împreună cu instanța competentă, îl vor rezolva la vremea potrivită. Asta cu certitudine!

Deocamdată, băiatul ăsta cu 12 clase, cu un job plătit cu un salariu de casier la Lidl (operator PC la o firmă de cadastru!), coordonează cele mai mizerabile atacuri împotriva unchiului său, primarul comunei Albota, Ion Dumitru, cel care l-a creștinat prin sfânta taină a botezului!

Evident că Ando, care a făcut buba la caracter când era mic, nu ține cont de cele de mai sus, și a transformat lupta politică de la Albota într-o deversare liberală de lături!

În acest moment, Ando și prietenii săi folosesc un număr de conturi de facebook false, printre care enumerăm: Alexandra Ioana, Canapele Noi, Gheorghe Militaru, Neacșu Ștefan și Cetățean Comuna Albota (probabil că mai sunt câteva, pe care le vor identifica organele abilitate!) pe care le folosește pentru a-l ataca pe primarul Ion Dumitru, într-o manieră care încalcă legea penală. De bun simț nu vorbim, pentru că așa ceva aproape nu există la PNL!

Iată un exemplu de denigrare publică făcută cu încălcarea legii și cu folosirea de conturi false (unul dintre sutele comise de la începutul acestui an!).

De pe contul  fals Alexandra Ioana este postată o fotografie a premierului Marcel Ciolacu cu primarii Ion Georgescu și Ion Dumitru, sub care autorul se întreabă, cumva oligofren: ,,Oare cine va urma?”, încercând să acrediteze idea că primarul de la Albota va fi, vezi Doamne, arestat! După care, de pe alt cont fals, Gheorghe Militaru, s-a comentat calomnios și defăimător: ,,La pușcărie cu acești hoți ordinari!”  Cum ar veni, ei postează mizerii pe un cont fals, tot ei comentează infect de pe alt cont fals!

Câtă dreptate avea poetul anonim când spunea: PNL, PNL, CĂ CA Tine nu mai e!

Știm cu toții că legea nu permite crearea de conturi false pentru denigrarea și amenințarea unor persoane. (Pentru că există și amenințări cu grămada!)  Acum, este problema organelor abilitate ale statului să identifice persoanele care fac astfel de postări oligofrene și să le tragă la răspundere. Iar acest lucru se va întâmpla cu mult înainte de debutul campaniei electorale, lucru pe care-l garantez personal!

Până atunci, trebuie să râdem cu toții de nivelul precar al intelectului șefului PNL Albota, mister Ando, căruia i-am arhivat zeci de greșeli de exprimare de-a dreptul infantile, care l-ar face pe un băiat de 12 ani să plângă de rușine. O parte le-am publicat deja, o parte urmează.

Iată urarea lui Ando de la PNL Albota, de Ziua Internațională a Educației: ,,Doar prin educație Omul devine Om. La mulți ani tuturor cadrelor didactice, actualilor, dar și foștilor! Respect și prețuire! . Dragă Roland Florian Dumitru, o să-ți șoptim  ca la clasa a treia, că se spune ,,actualelor și fostelor cadre didactice”, nu ,,actualilor și foștilor”! Dar de unde naiba să știi tu, că doar la ora de gramatică erai mereu ieșit să uzi buretele!

În fine, se întrevăd dezvăluiri extrem de interesante la orizont. Pentru că se intră în linie dreaptă cu multe lucruri.

Deocamdată, vă prezentăm fotografii din ultimul concediu din Dubai al lui Ando. Aici, cu soția, a cheltuit minimum 10 salarii de operator PC, pentru că nu s-au abținut de la nimic! Bine, faptul că au mai bifat cinci sau șase plecări în destinații extrem de costisitoare doar în acest an, confirmă faptul că nu contează câți bani câștigi pe ștatul de plată, ci doar cât reușești să produci!

N-am înțeles totuși de ce un bărbat ar pune pe rețelele de socializare fundul nevestei dar, ca întotdeauna, Ando știe cel mai bine ce le place oamenilor!

Lucrurile interesante, credeți-ne, abia urmează!

D.M.D.