Politică de ghetou în echipa Alinei Gorgiu: Șefului PNL Albota îi este rușine de comuna și comunitatea din care pretinde că face parte, dar își îndeamnă prietenii să-și facă ,,buletine pe Albota” ca să meargă cu el, la intimidare, la ședințele de consiliu local !

0
173

De aproape două luni, Alina Gorghiu de la PNL, un fel de Raluca Turcan un pic mai isteață, dar cu același model de promovare în interiorul partidului și nu numai, a aruncat în lupta politică un băiat cu 12 clase care vrea să fie primar la Albota.

Îl cheamă Roland Florian Dumitru, e poreclit ANDO, și pare hotărât să compromită pentru următorii 20 de ani, orice șansă a PNL să mai treacă de 10% în Albota.

El, săracu’, nu pare băiat rău. Cumva, atâta poate și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Are și momente în care pare inteligent, în general când tace. Când vorbește, dar mai ales când scrie, e jale! Mihai Bendeac, Mugur Mihăescu și Micutzu, laolaltă, nu produc hazul involuntar provocat de acest Ando în rândul celor 5 urmăritori ai săi, o audiență subțire, atât la propriu, cât și la figurat.

Ce o caracterizează pe noua speranță cu 12 clase a liberalismului Gorghian? O incultură profundă, provocată de lipsa studiilor superioare, un tupeu ieșit din comun, o avere și un stil de viață de nabab, greu de justificat, și o atitudine vizavi de lege proprie celor aidoma lui, fanii lui Florin Salam!

În primul rând, omul nu locuiește în Albota, ci în Bradu. Are un domiciliu fictiv la Albota, pentru că are buletinul făcut la o adresă unde nu doar că nu locuiește, dar și cu care nu are nimic în comun.

De fapt, lui îi este extrem de rușine de viața la țară și de orice legătură cu comuna Albota. După cum se vede din print-urile de pe contul lui de facebook, Ando de la PNL zice că el TRĂIEȘTE ȘI LOCUIEȘTE LA PITEȘTI!

În al doilea rând, poți scoate un  mediocru din liceu, dar nu poți scoate cele 12 clase din Ando, protejatul doamnei Gorghiu!

Iată o lecție de drept penal predată edilului Ion Dumitru de marele expert în drept Ando, care lucrează ca operator PC  intrun birou de cadastru: ,,Păcat, calomniați lumea (Calomnia este o afirmație mincinoasă și tendențioasă (falsă acuzație) făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva. Termenul este sinonim cu cel de defăimare

Art. 507. – Acela care în public prin orice mijloace afirmă cu privire la o persoană sau impută acesteia fapte determinate privitoare la viaţa sau activitatea ei publică sau profesională, care, dacă ar fi adevărate, ar expune acea persoană la urmărire penală sau disciplinară, ori dispreţului public, comite delictul de calomnie în contra vieţii publice sau profesionale şi se pedepseşte cu închisoare corecţională de la 3 luni la un an şi amendă de la 4.000 la 10.000 lei.)

Măi, Roland Florian Dumitru, Google nu ține loc de școală! Insulta și calomnia nu sunt fapte penale. Sunt delicte civile. S-a încercat reincriminarea lor penală de către niște idioți, duşmani ai libertății de exprimare și ai libertății presei, dar nu s-a putut și nu se va mai putea în veci!

Nimeni nu are nevoie să te calomnieze pe tine, din cel puțin două motive: te faci de râs singur și, ce să vezi, nu ai o imagine publică de apărat, pentru că ai doar 5 urmăritori pe facebook. Nu există persoane din Albota care să te susțină și care să nu poată fi numărate pe degetele de la o mână!

Vorbind serios, toți golănașii care-ți comentează ție la postări și care te încurajează să faci tot felul de nefăcute și obrăznicii la Albota sunt piteșteni, oameni care nici măcar nu te vor vota, fiindcă n-au cum!

În al treilea rând, atitudinea acestui băiat numit de Alina Gorghiu șef la PNL Albota, față de legislație și administrația publică locală este spectaculoasă spre psihotică. Iată ce sfat îi dă el unui amic (publicăm și printul, pentru conformitate!) : ,,(…). Îți faci buletinul pe Albota și mergi la ședința cu noi!”

Ați mai întâlnit o astfel de mentalitate în politica argeșeană? O astfel de logică șchioapă, rezultat al unui IQ grav subunitar? Buletinul de identitate nu se schimbă ca să-ți ajuți prietenii să facă pe nebunii pe la ședințe de consiliul local, ci reprezintă un act a cărui eliberare și deținere este strict reglementată de lege și se face pe baza unor date reale care atestă domiciliul!

Până va învăța legislație și regulile de conduită în societate Ando de la PNL, vom încerca și noi să deslușim cum își poate permite atâtea vacanțe scumpe și un nivel de trai atât de ridicat un băiețaș al cărui venit salarial gravitează în jurul minimului pe economie.

Când devii persoană publică, chiar dacă ești fan al lui Florin Salam, trebuie să răspunzi unor întrebări și să faci față unor verificări complexe.

I’ ll be back, elvețianule!

D.M.D.