PNL se compromite la Izvoru cu primarul Claudiu Neguţ şi preotul consilier Nicu Fratea, urmaşul lui Brătianu şi amicul episcopului Calinic

0
482

Am crezut că în 22 de ani de presă am văzut orice. Am greşit, pentru că nu-l întâlnisem de Claudiu Neguț, primarul liberal al comunei Izvoru!

Băiatul ăsta a fost pe vremuri informatician angajat la primărie de o altă figură de Bălăceanca, lăutarul Constantin Mihăescu, ajuns şi primar din greşeală. Greşeala electoratului! Mihăescu l-a angajat pe junele Neguț deoarece acesta a pretins că pentru el computerele n-au niciun secret. Aşa şi era, deoarece a rămas celebru în comună momentul în care s-a chinuit 30 de minute pentru a repara un PC şi, tocmai când renunţase, transpirat şi roşu la faţă de ciudă, a descoperit că… unitatea fusese scoasă din priză de viceprimar!

După ce l-am făcut de râsul comunei, acest Neguț Claudiu, între timp ajuns multimiliardar, a început să pozeze în mafiot de Izvoru. El şi apropiaţi de-ai lui au convocat la primărie mai mulţi săteni cărora li s-a pus în vedere că nu au voie să discute cu contracandidaţii liberalului, în caz contrar urmând să suporte consecinţe grave: vor fi tăiaţi de la ajutorul social, vor fi controlaţi şi amendaţi de salariaţii primăriei pentru orice construcţie ridicată fără autorizaţie, vor fi şicanaţi de prietenii poliţişti ai edilului şi lăsaţi fără permise şi taloane etc.

În tandem cu primarul a acţionat şi preotul Nicu Fratea, consilier local din partea PNL. Acesta este omul lui Dumnezeu cu jumătate de normă, în rest fiind omul primarului Claudiu Neguț! Liberalul cu sutană, care se laudă peste tot că este amic cu Preasfinţitul Calinic, i-a beştelit grav pe locuitorii din Izvoru, implicându-se total de partea primarului! Chiar dacă în Izvoru preotul este cunoscut ca un cal breaz, pentru că a mers până acolo încât în turul doi al alegerilor prezidenţiale a fost văzut în timp ce ducea enoriaşi la vot cu maşina personală (lucru penal de-a dreptul!), niciun organ de cercetare penală nu pare dispus să-i bage minţile-n cap personajului în sutană!

Claudiu Neguț şi popa Nicu Fratea nu sunt în stare să repare gardul cimitirului din Izvoru, care a fost furat pe zeci de metri şi deteriorat serios în rest, nu sunt în stare să asigure curăţenia printre morminte, cimitirul ajungând groapă de gunoi, dar s-au combinat la o slujbă de Sf. Nicolae în biserica nouă din comună, care nici măcar nu a fost sfinţită! Au făcut asta pentru că pe preot îl cheamă Nicu şi… aşa au vrut muşchii lor!

Vom reveni pe larg!

D.M.D.