PNL, partidul unde primarii violează şi fac sex cu minore traficate, iar doamnele fac carieră politică după ce trec prin patul şefilor, încearcă să exploateze politic cazul Bălășoiu!

0
482

Cazul deputatului Aurel Bălășoiu este extrem de simplu. Trebuie să fii un pic mai prost decât media (cazul multor liberali argeşeni, extrem de vocali în aceste zile) sau un pic ticălos şi parşiv, aşa cum este cazul doamnei Alina Gorghiu, preşedinta PNL Argeş şi a Senatului României, ca să baţi câmpii în continuare pe acest subiect!

PSD l-a exclus pe deputatul Bălășoiu din două motive, complementare! În primul rând este vorba de existenţa unor dosare penale instrumentate la DIICOT care afectează în mod indirect imaginea partidului, iar în al doilea rând este vorba de prejudiciul de imagine adus de parlamentar prin comportamentul său imoral.

Pentru că nu faptul că a întreţinut relaţii homosexuale este adevărata problemă în acest caz, ci faptul că omul, care era căsătorit şi avea copil, s-a complăcut în fel de fel de orgii sexuale cu mai mulţi parteneri, cu filmări indecente şi nu numai.

Şi dacă ar fi participat la orgii cu femei, deputatul Aurel Bălășoiu ar fi fost la fel de vinovat şi ar fi fost exclus, pentru că PSD are un statut care nu le permite membrilor de partid un comportament imoral, în contradicţie cu aşteptările de bun-simţ pe care electoratul le are de la un ales!

Ieşirile publice ale liberalilor argeşeni, încolonaţi în spatele şefei lor, Alina Gorghiu, sunt însă dezgustătoare! Sunt dovada faptului că PNL Argeş rămâne o adunătură de demagogi şi politruci penibili care încearcă permanent să contabilizeze capital politic prin minciuni şi denaturarea adevărului!

Pentru că şi PSD ar putea să spună zilnic, dar n-o face, următoarele lucruri, greu de contestat:

  • PNL este un partid care a fost condus de penali, puşcăriaşi, drogaţi şi alcoolici. Florin Câțu, fost preşedinte PNL, a stat la puşcărie în SUA pentru consum de droguri şi alcool, în timp ce predecesorul său, Ludovic Orban, este cunoscut ca un alcoolic notoriu, fiind surprins în timp ce fleorpăia pahar după pahar cu whiskey chiar în pandemie!
  • PNL este un partid în care promovarea femeilor se face pe criterii care nu au nimic de-a face cu performanţa. Şi asta n-o spunem noi, ci chiar liderii PNL, la cel mai înalt nivel. Fostul preşedinte Ludovic Orban le-a cerut femeilor liberale să nu urmeze exemplul Ralucăi Turcan şi să treacă prin patul liderilor partidului (Theodor Stolojan) pentru o carieră politică, iar Călin Popescu-Tăriceanu, şi el fost preşedinte al PNL, a declarat public că Alina Gorghiu ar fi fost nimeni în PNL fără ajutorul fostului ei amant, puşcăriaşul Bogdan Olteanu (vezi facsimilele!)!
  • PNL are în rândurile sale primari violatori şi pedofili, cum este edilul din Ștefăneștii de Jos, Ilfov, care este cercetat pentru că a violat o fetiţă de 12 ani chiar în sediul Primăriei! La fel, primarul din Sângeorz-Băi, liberal notoriu, a fost condamnat pentru că şi-a lovit şi umilit fiica minoră! Damian Butnariu, primarul PNL al localităţii Mogoșești-Siret din judeţul Iaşi, este susţinut în continuare de PNL deşi a făcut sex cu două minore traficate. Iar exemplele pot continua la nesfârşit!

Pe lângă toate exemplele de mai sus, Aurel Bălășoiu cu poveştile lui sordide, ce-i drept, pare aproape un om decent!

D.M.D.