PNL Argeş – aceeaşi mizerie!

0
453

PNL Argeş – aceeaşi mizerie!

Ion Baicea, primarul trădător de la Costeşti, celebru pentru traseismul său dezgustător (a fost la PRM, a trecut la PD, a ajuns în PDL, a cochetat apoi cu PMP, a dat târcoale Alianţei pentru Argeş şi Muscel şi a ajuns acum la PNL!), a fost primit în PNL de către Vasile Blaga, împotriva dorinţei conducerii PNL Argeş.

Evident, dincolo de antipatia dintre Baicea şi deputatul Cătălin Teodorescu, motivele opoziţiei la intrarea în partid a edilului de la Costeşti sunt numeroase: omul are dosare la DNA (dosare care au intrat deja în lucru!); Baicea are renumele unui trădător care ar face orice să ajungă sau să se menţină într-o funcţie; Baicea nu aduce practic voturi (el câştigând de fiecare dată Primăria doar din cauza numărului mare de contracandidaţi care şi-au împărţit voturile electoratului din Costeşti; de fiecare dată, Ion Baicea a fost ales cu o minoritate de voturi!); primarul traseist este cunoscut pentru relaţia sa cu Elena Udrea (al cărei pudel a fost timp de patru ani!) etc.

În concluzie, la PNL lucrurile merg exact ca la PDL. Adică nu contează ce eşti şi ce ai făcut atâta vreme cât partidul poate obţine voturi de pe urma ta. A spus-o, cu sinceritatea lui uşor tembelă, Vasile Blaga, care a recunoscut că nu-i poate da cu piciorul unui primar de oraş, mai ales într-un judeţ ca Argeşul, unde PNL a fost şi este varză!