PNL a activat mahalaua în lupta pe care deja a pierdut-o pentru Primăria Albota: mumie, fosilă, sugătoare pesedistă !

0
112

La Albota, PNL a început un atac la baionetă de toată jena împotriva primarului PSD Ion Dumitru.

Cum Roland Florin Dumitru, candidatul PNL, este un piteștean get beget (o recunoaște chiar el pe contul său de facebook, unde admite că este născut și trăiește la Pitești!), iar reacția locuitorilor din Albota este una de ignorare completă a micuțului politruc liberal cu 12 clase, urmașii Brătienilor au adus artileria grea.

Liberalul nostru nebăgat în seamă de nimeni din Albota, Roland Florian Dumitru, operator PC la o firmă de cadastru din Pitești (job de secretară fără pretenții!) și-a activat prietenii fără cei 7 ani de acasă și a coborât războiul politic în mahala.

Firește că nimeni din Albota nu-l susține și nu-l va vota. Am putea să trecem golăniile lui Ando, liberalul fan Florin Salam, cu vederea. Dar n-o facem, pentru că vrem ca toată lumea să vadă cam ce oameni formează anturajul băiatului cu 12 clase care se visează, zadarnic, primar la Albota!

Primul este Ciprian Peter, colegul lui de serviciu și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui. Pentru el, primarul este ,,mumie”, ,,în 10 ani, ăsta-i de mult în iad”, doamna Marilena Bărață, patroana Curier TV este o ,,sugătoare pesedistă”, alții jurnaliști sunt ,,câini cărora primarul le aruncă un os”! Academician 100% băiatul, nu vi se pare? Ți-e și frică ce-o mai scrie când va înțelege că Roland al lui iese pe locul al treilea și dacă va candida singur!

Al doilea samurai este George Victor Tudorache. El, o frumusețe de bărbat (vezi foto) trece direct la ,,(…)  moare fosila! ”. I s-a părut că zis ceva foarte deștept despre primar, așa că a mai repetat o dată, imediat după prima jignire, treaba cu fosila care moare! După care probabil că s-a șters la gură, că prea mirosea a rahat, subțirelul simpatizant al PNL!

L-am găsit pe un grup de facebook pe Georgică al nostru, grup dedicat șoferilor care fac curse România Turcia. Cătălin Spirea, autorul postării, avertizează pe toată lumea să aibă grijă cu George. Spirea zice : Atenție cu acest animal! Se angajează și după dispare cu bunurile din mașină și banii care îi primește pentru avansul de cursă: Tudorache George Victor”

Numai oameni educați, cu principii, cu vocabular de academicieni și apucături de Rahova!

PNL PNL, CĂ CA tine nu mai e! Cacofonia este absolut intenționată, pentru că, atunci când ai de-a face cu astfel de creaturi, le vorbești pe limba lor!

Felicitări sincere doamna Gorghiu! La dumneavoastră, elita cu belita sunt cam același lucru, după cum se vede! Ați reușit să atrageți niște susținători care vă reprezintă cu adevărat partidul!

Să fiți totuși optimistă, doamna ministru : campania va fi grea, dar ….pierdeți!

Și ca să vedeți cât de diferiți suntem noi, doamna Alina, niciodată nu ne vom permite să vă numim ,,mumie” sau ,,sugătoare”, așa cum vorbesc liberalii despre ai noștri.

Dumneavoastră sunteți o dulce! Mi-a spus mie Bogdan!

D.M.D.