Ziarul de Arges

Plâng tablourile, de scârbă, la Muzeul Brătianu: PNL Albota are un candidat cu 12 clase, ușor analfabet, tupeist, gata să fure și să-și asume public, golănește, realizările primarului PSD Ion Dumitru!

De ce n-a contat și nu va conta niciodată PNL în Argeș? Simplu : pentru că politica de cadre a partidului e varză!

Dacă la nivel național ne-a explicat în direct fostul lor șef, Ludovic Orban, cum stau lucrurile, dând-o ca exemplu pe analfabeta Raluca Turcan, ministrul Culturii(?!!), care a fost promovată după ce a trecut prin patul lui Theodor Stolojan, în Argeș, lucrurile stau mult mai simplu.

Marea majoritate a candidaților liberali gata să intre în luptă pentru primăriile argeșene sunt selectați în funcție de îndeplinirea cumulativă a două criterii : să aibă ceva bănuți și să fie tupeisti până la nesimțire!

Astăzi, vă prezentăm unul dintre cazurile școală care definesc liberalismul argeșean de modă nouă : Roland Florian Dumitru, zis Ando, șeful PNL Albota. Practic, șef peste vreo 10 nefericiți care s-au înscris în partid ca să bea cafeaua gratis pe care le-o oferă Ando la ședințe!

Ando are ceva bani, chiar dacă nu are carte și nici un job corespunzător. Are 12 clase și este operator PC la o firmă de cadastru! În mod normal, ar trebui să trăiască în conformitate cu veniturile lui legale. Adică extrem de sărăcăcios.

N-o face. Ceea ce, în politică, unde trebuiesc depuse declarații de avere pentru care răspunzi cu libertatea, este extrem de riscant. Dar despre asta mai târziu, pentru că astăzi ne vom referi la principalul atu al lui Roland Florian Dumitru.

Și anume tupeul! Un tupeu bolnav! Un tupeu fără margini! Un tupeu care-l ajută să treacă destul de ușor pentru toate gafele pe care le face, prostiile pe care le spune și dovezilor de analfabetism militant pe care le etalează iresponsabil!

Acum trei zile, a comis-o din nou! A transmis un mesaj unor locuitori ai comunei în care pretinde că nu locuiește, dar pe care ar vrea s-o conducă :,,În vederea locuitorilor comunei Albota, dar în special a celor din satul Frătești”.

Nu râdeți, asta e tot ce poate băiatul cu 12 clase! A vrut să scrie ,,În atenția locuitorilor….”, dar unde vocabularul este limitat, nici rezultatul nu este ce se dorește!

În fine, de ce am vorbit de tupeu? Pentru că băiatul ăsta limitat, fără studii superioare și tupeist a încercat din nou să-și asume meritul primarului Ion Dumitru, de la PSD, și a majorității de 11 consilieri PSD din Consiliul Local Albota! Este vorba de o lucrare de insfrastructură la un drum comunal.

Administrația PSD a aprobat investiția, ca de altfel pe toate celelalte din comună, iar Ando, de la PNL, fan Florin Salam și Alina Gorghiu, a încercat să fure rezultatul!

Asta e golănie. E nesimțire! Proiectul de hotărâre este al primarului Ion Dumitru, reprezentantul PSD. Votul care a decis investiții este al consilierilor PSD!

Șmecherașul liberal cu 12 clase nu face parte nici măcar din Consiliul Local Albota!

Cel mai bine ar fi dacă Ando s-ar întoarce la școală! Ar învăța să scrie și și-ar lărgi vocabularul, ca să nu mai râdă lumea de el. Ar putea participa la cursuri de etică unde ar putea fi ajutat să înțeleagă că doar unul care e ,,vai mama lui” ar încerca să fure munca altora, la care el n-a avut nici o contribuție!

În rest, am verificat cele 42 de like-uri primite de Ando la furăciunea lui în stil PNL. 39 provin de la persoane care locuiesc în Pitești, doar 2 aprecieri venind de la locuitori ai comunei Albota!

Deci, Ando va fi revelația PNL în Argeș. Va fi singurul care va obține mai puțin de jumătate din scorul și așa penibil de care va beneficia liberalismul argeșean (undeva pe la 6,9%, cum știm că-i place doamnei ministru!).

În rest, asociatul lui Ando continua să-l susțină ca la Rahova, folosind expresii și aprecieri demne de toată mila. Zice băiatul că, în 10 ani, primarul Ion Dumitru va fi de mult în iad! Ce mai, liberali sunt spirituali ca o flatulență la mall cinema! Dar nimeni nu se supără pe ei, fiindcă de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere!

D.M.D.

P.S. Săptămâna viitoare, în pană de idei, Ando de la PNL – Gorghiu va prezenta, cel mai probabil, sediul primăriei Albota, pe care va pretinde că l-a construit el, cu banii primiți de la șefii lui de videoclip de la Taraf TV, Nicolae Guță și don Genove! Pentru așa capodoperă de videoclip, a primit cu siguranță o avere.

Exit mobile version