Ziarul de Arges

Piteștenii au ignorat instigarea șefilor PNL Argeș la organizarea unui protest ilegal!

După cum am anticipat (și am fost singurul care am scris-o din timp, adică de miercuri!) circul orchestrat de liberalii argeșeni împotriva primarului Cristian Gentea și a majorității din C.L. Pitești a eșuat plenar! S-a ales praful! S-au făcut de râs ca niciodată!

Deși, timp de câteva zile toți șefii și șefuleții PNL au cerut non stop piteștenilor să iasă în stradă și să vină alături de ei la ședința Consiliului Local Pitești pentru a protesta împotriva hotărârii prin care Pădurea Trivale urma să devină pădure parc, n-a venit nici Pulea (scuzată să-mi fie exprimarea, dar chiar nu mai putem cu instigatorii ăștia de doi lei și zece bani!).

A scris lacrimogen pe facebook Alina Gorghiu, ministrul Justiției și șefa organizației județene PNL, a vociferat, schelălăind, Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, au instigat și agitat spiritele  consilierii locali ai PNL, a zis ceva și prefectul Radu Perianu etc.

Și nu a venit NIMENI! Absolut NIMENI! Au fost prezenți doar vreo 60 de membri PNL, pe care-i cunoaștem cu toții! Piteștenii și-au susținut primarul, pe Cristian Gentea, boicotând protestul ilegal al  liberalilor!

Acum, Mihai Coteț, frustrat ca de obicei, zice că primarul Cristian Gentea îi disprețuiește pe piteșteni, pentru că nu îi consultă în problemea Pădurii Trivale!

Băi, Coteț, băi! Tu auzi ce spui? Ție nu ți-e rușine?! Consumi?! Fă-ți naiba un test în direct pe facebook, înainte să delirezi în halul ăsta!

Piteștenii au votat administrația Cristian Gentea, tocmai pentru că au avut și au încredere în primarul lor! Dacă piteștenii erau de acord cu punctul vostru de vedere, ar fi ieșit în stradă cu voi! Dar v-au ignorat, ca să nu zic de-a dreptul că au micționat pe gargara voastră politicianistă!

Este normal ca noi, piteștenii, să dorim ca Pădurea Trivale să devină pădure parc, așa cum s-a întâmplat cu zonele împădurite din zeci de orașe, multe cu administrație liberală (le-am prezentat pe larg, miercurea trecută!), nu arie protejată! Legislația ar fi mult mai restrictivă, pentru o pădure amplasată pe raza unui municipiu modern ca Piteștiul, unde se impune o abordare în folosul comunității, nu aberant prohibitivă, cum ar fi dorit liberalii! Pentru că lor nu le pasă și nu le-a păsat niciodată de comunitate! Ei reprezintă doar interesele multinaționalelor pe care vor să le protejeze cu orice preț, în detrimentul IMM-urilor și a antreprenorilor români, după cum se vede zilnic din discuțiile din cabinetul Marcel Ciolacu!

Nu va fi nici un fel de referendum, pentru că piteștenii au încredere în alesul lor, lucru care se va reconfirma la alegerile din vara viitoare, când PNL va lupta mult să obțină un scor electoral cu două cifre! 10% va fi Everestul pentru voi, derbedei politici care sunteți voi derbedei!

Piteștenii s-au săturat de scandal, de minciuni, de dezinformare, de circul permanent făcut de liberali de trei ani de zile!

Nimeni nu votează cu voi, nimeni nu vă susține, nimeni nu vă place măcar! Pentru că nu meritați!

Știu că sunteți triști că iar v-ați făcut de rahat! Dacă plângeți, să știți că nouă, piteștenilor, ni se rupe ….sufletul de frustrarea și durerea voastră!

Bine, pa!

D.M.D.

Exit mobile version