Penitenciarul Colibaşi se pregăteşte pentru „salvatorul României”: Cazurile Ionuţ Moşteanu (USR) şi Liviu Dragnea (PSD) sunt identice: ambii au angajat persoane care au fost plătite din bani publici pentru un job la stat, dar au lucrat în realitate pentru partid!

0
3614
  • Dacă faptele sunt identice, atunci şi pedeapsa cu închisoarea trebuie să fie identică, aşa cum se întâmplă într-un stat de drept!

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, condamnare pe care o execută la Penitenciarul Rahova.

Fapta pentru care a fost cercetat, judecat şi condamnat constă în angajarea a două persoane la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, persoane care lucrau în acelaşi timp pentru PSD Teleorman.

Instanţa are întotdeauna dreptate într-un stat de drept. Aşa că angajarea pe bani publici a unor persoane şi folosirea lor în cu totul şi cu totul alt context, pentru o altă entitate decât cea care le plăteşte salariul, reprezintă INFRACȚIUNE!

Ar mai fi ceva. Într-un stat de drept, toţi cetăţenii sunt judecaţi după aceeaşi lege, beneficiază de egalitate de tratament.

Aşa că… Ionuț Moșteanu la PUȘCĂRIE! Pentru că liderul USR Argeş este în aceeaşi situaţie cu Liviu Dragnea, cu menţiunea că useristul nu a instigat la abuz în serviciu, ci chiar a comis unul de toată gravitatea!

Am intrat în posesia unui set amplu de documente, înregistrare video, fotografii etc., în care sunt probate o serie de infracţiuni, contravenţii şi fapte reprobabile comise de Ionuț Moșteanu şi apropiaţii săi din conducerea USR Argeş.

Astăzi primul episod, căruia cei care ni l-au trimis i-au găsit şi un titlu incitant: „Fără penali ajungem departe: Ionuț Moșteanu pentru noi este Liviu Dragnea doi!”.

La alegerile locale, toţi candidaţii de pe primele locuri au fost prietenii şi angajaţii lui Ionuț Moșteanu. Pentru o situaţie similară, Victor Ponta şi Dan Șova au avut dosar penal şi au fost târâţi ani buni prin instanţe. La USR nu se pune? Dar nu ne luăm din atât, aşa-i? Când ţi-ai propus să salvezi România de corupţie, un mic conflict de interese, o problemuţă de integritate nu contează. Sau cel puţin nu pare să conteze!

Hai să trecem la lucruri serioase!

Primul pe lista de consilieri municipali a USR la Piteşti este Mihăilescu Mihai, zis Moto, prieten şi om de încredere al lui Ionuț Moșteanu. Mai mult, Mihai Mihăilescu este şi angajat la cabinetul parlamentar al deputatului Moșteanu.

Până aici totul pare OK. Exact, PARE! Pentru că, ce să vezi, Mihai Mihăilescu lucrează nu doar la cabinetul deputatului, de unde primeşte salariu, ci mai prestează muncă la greu şi pentru USR Argeş!

V-aţi prins? În cazul Liviu Dragnea avem de-a face cu salariu de la stat (DGASPC Teleorman) şi muncă la partid (PSD!) egal 3 ani şi 6 luni la puşcărie (Rahova!).

În cazul Ionuț Moșteanu-Mihai Mihăilescu avem de-a face cu salariu de la stat (angajat la cabinetul deputatului Moșteanu) şi muncă la partid (USR!) egal… să vedem câţi ani de puşcărie (Colibaşi!).

Vreţi probe, nu-i aşa? Fiindcă oricine poate să acuze pe oricine. Ei bine, iată probe irefutabile că Mihai Mihăilescu, zis Moto, a lucrat mult şi bine pentru partid (USR) în timp ce încasa salariu de consilier parlamentar la cabinetul deputatului Ionuț Moșteanu, preşedintele USR Argeş.

O spune clar şi răspicat chiar Mihăilescu într-o pledoarie jenantă în care se chinuieşte să-şi convingă colegii de partid să-i permită să lucreze şi la cabinetul lui Moșteanu, şi la partid (USR a organizat un referendum intern în acest sens, până şi ei, oamenii fără cine ştie ce principii morale, şi-au dat seama că nu deloc OK să stai cu fundul în două luntri!).

La fel, despre activitatea lui Mihăilescu pe două fronturi vorbeşte, negru pe alb, dar elogios, Adrian Cârstea, candidatul USR pentru şefia CJ Argeş, şi el un prieten din copilărie al deputatului Ionuț Moșteanu (la USR Argeş totul este, după cum se vede, pe pile, pe amiciţii, pe tovărăşii etc.!). Cârstea recunoaşte, cu nonşalanţă, ca Mihăilescu Mihai este plătit din bani publici ca angajat la cabinetul parlamentar, dar lucrează pentru partid!

Aveţi aici printurile, iar subiectul, la care se vor adăuga altele la fel de grave, va fi dezvoltat în perioada următoare!

Şi nu uitaţi: fără hoţie ajungem departe!

D.M.D.