Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena găzduieşte cea de-a IV-a ediţie a competiţiei internaţionale de patinaj artistic „EduSport Trophy”

0
74

Bucureşti, 8 ianuarie 2020. În perioada 8-12 ianuarie, Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena găzduieşte, pentru a patra oară consecutiv, competiţia internaţională de patinaj artistic „EduSport Trophy”, organizată de Asociaţia Clubul Sportiv EduSport Bucureşti. La concurs vor participa peste 180 de concurenţi din 19 ţări: Africa de Sud, Armenia, Australia, Austria, Bulgaria, Cipru, Elveţia, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Georgia, Germania, Grecia, Hong-Kong, Israel, Italia, Macedonia de Nord, Moldova, România şi Ucraina.

Competiţia aduce pe gheaţă atât fete, cât şi băieţi, la următoarele categorii: Seniori, Juniori, Novice, Cadeţi, Copii, Recreaţional şi Adulţi, ultimele două secţiuni fiind dedicate persoanelor care practică patinajul la nivel amator. Concursul susţinut pe gheaţa Patinoarului Ţiriac-Telekom Arena beneficiază de jurizare la cel mai înalt nivel, un număr de 16 arbitri şi tehnicieni ai patinajului artistic din diferite ţări din Europa fiind prezenţi în cadrul evenimentului.

Accesul în cadrul competiţiei internaţionale de patinaj este deschis vizitatorilor, iar programul concursului poate fi consultat pe site-ul www.edusporttrophy.org.

„Arena este deschisă publicului larg pentru ca orice pasionat de patinaj artistic care îşi doreşte să urmărească în direct un concurs de nivel internaţional să poată veni în Otopeni la patinoar. Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis în limita celor 450 de locuri ale patinoarului”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Cea de-a patra ediţie a „EduSport Trophy” este organizată de Asociaţia Clubul Sportiv EduSport Bucureşti, în parteneriat cu Federaţia Română de Patinaj, fiind aprobată în calendarul Uniunii Internaţionale a Patinajului (ISU).

Telekom Arena este singurul patinoar din zona Bucureşti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaţionale şi în acord cu indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei. Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor şi tinerilor şi sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanţe.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena, https://www.telekomarena.ro sau în pagina de facebook.