Partidul lui Dragnea merge la Bradu pe mâna unui caraghios care n-a obţinut în 2020 decât vreo 40 de voturi la alegerile pentru primăria comunei!

0
848

Hotărât lucru, comuna Bradu pare să devină un adevărat cimitir al elefanţilor din politica argeşeană. Dacă la finele anului trecut celebrul Florin Frătică zis Beluga, fost puşcăriaş de drept comun şi cel mai mare consumator de tărie din localitate, şi-a anunţat revenirea în PMP, ca omul forte al organizaţiei judeţene şi mâna dreaptă a preşedintelui Eduard Dima, iată că acum revine în politică un alt neica nimeni.

Este vorba despre un anume Ion Adrian, un personaj caricatural pripăşit în comuna Bradu de undeva de prin Lerești. Lipsa oricărei legături dintre individ şi comunitatea din Bradu s-a văzut în 2020 la alegeri, când Ion Adrian a candidat pentru funcţia de primar din partea defunctului partid Pro România. N-a obţinut decât voturile a 20 de familii dintr-un total de peste 4.000 de alegători prezenţi la vot! Mai penibil de-atât chiar că nu se poate!

Ion Adrian, însă, se pare că n-a înţeles mai nimic din acea experienţă. De la începutul acestui an a devenit preşedintele APP Bradu, partidul omului care şi-a bătut joc permanent de Argeş şi de argeşeni, Liviu Dragnea. Da, Dragnea care a numit şefi şi şefuleţi propuşi doar de apropiaţii lui: Mircea Drăghici, Cătălin Rădulescu Mitralieră şi chiar Şerban Zero Valeca. Sub pălăria acestui partid, mult mai strâmtă decât îşi imaginează el, Ion Adrian crede şi speră că va ajunge să dea lovitura în politica din Bradu.

Ce cred brădenii despre Ion Adrian? S-a văzut la vot! Şi se vede din mesajul pe care ni l-a trimis la redacţie, pe email, un cititor din această superbă comună rezidenţială: „Să faci politică doar pentru a te face de râs şi a nu înţelege că deja a dat examenul electoral în anul 2020, la care a obţinut doar punctul din oficiu, ne demonstrează încă o dată, dacă mai e nevoie, că, din păcate, în politică se avântă toţi aventurierii, parveniţii, mofluzii, coate-goale, maţe-fripte, neica-nimeni ca acesta care, sub haina antreprenoriatului, după ce a ţepuit oamenii de bună-credinţă din lumea afacerilor, a eşuat lamentabil, devenind falitul-escroc notoriu al comunei”.

În altă ordine de idei, va fi teribil de greu pentru APP în Argeş. Pentru că nu doar Ion Adrian este, politic vorbind, un eşec garantat. Aidoma lui este şi Dorin Mărășoiu, cel care vrea să cucerească judeţul, deşi n-a fost în stare în 2020 să câştige funcţia de primar al comunei Călinești. Unde a fost realmente umilit de actualul primar, Mihai Georgescu!

În fine, presimt că ne vom distra mult în cei doi ani şi jumătate rămaşi până la alegerile din 2024!

D.M.D.