Parcul de joacă pentru copii din Făget a fost amenajat în vederea eliminării riscurilor de accidentare

0
70

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. a continuat amenajarea parcului de joacă pentru copii aflat in cartierul Făget, iar pentru siguranța copiilor, pe toată suprafața locului de joacă, s-a montat covor din tartan reducând în mod direct riscul accidentărilor.

Parcul beneficiază de dotări multiple prin care este încurajată petrecerea unui timp de calitate în aer liber pentru copii. Cei mici au la dispoziție diverse echipamente precum balansoare, tobogane, leagăne și ansambluri de joacă noi. Pe fiecare aparat există un ghid de utilizare care prezintă modul de folosire și eventualele contraindicații.

Societatea dresează rugămintea către părinții/însoțitorii copiilor să țină cont de panoul cu recomandările de folosire a locului de joacă montat la intrarea în parc.

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L va continua să inițieze astfel de proiecte privind identificarea celor mai bune amplasamente din oraș și cartierele adiacente, în vederea amenajării unor noi locuri de joacă pentru copii, echipate corespunzător, oferindu-le modalități de petrecere a timpului liber.