Pădurea Trivale va deveni pădure parc, în pofida tuturor mizeriilor pe care le fac bichonii politici Perianu și Coteț!

0
136

Tribunalul Vâlcea a admis, la sfârșitul săptămânii trecute, cererea de chemare în judecată a Instituției Prefectului județului Argeș prin care s-a solicitat anularea Hotărârii Consiliului Local Pitești care declara Pădurea Trivale- pădure-parc.

Acest succes de buzunar i-a provocat trăiri orgasmice prefectului Radu Perianu, marioneta Alinei Gorghiu, și l-a încurajat să someze Consiliul Local Pitești să nu atace hotărârea și să accepte punctul de vedere al PNL și al unui număr infim de piteșteni care susțin poziția liberalilor!

Atât primarul Cristian Gentea, cât și Consiliul Local Pitești, vor ignora solemn tâmpeniile debitate de prefectul PNL, din următoarele motive:

Unu: În Pitești contează ce doresc cei care au câștigat alegerile, nu ce doresc liberalii, care le-au pierdut! De asta se fac alegeri, pentru ca să avem niște câștigători, care să-și pună în aplicare programul și proiectele.

Doi: hotărârea va fi atacată și primarul Cristian Gentea va câștiga, în pofida strâmbelor blondei care ocupă TEMPORAR fotoliul de la Justiție.

Trei: chiar dacă hotărârile aberante ale instanțelor vor continua, voi, liberalii anti piteșteni tot nu veți reuși, niciodată, să ne furați Pădurea Trivale și s-o transformați într-o zonă restrictivă, într-o arie protejată în care piteștenii să nu aibă acces și să riște amenzi fabuloase și dosare penale.

Consiliul Local va adopta, în cel mai rău caz, o nouă hotărâre, după ce voi veți pierde alegerile și nici tu nu vei mai fi prefect, nici madame Gorghiu ,,ministră”!

Noi, piteștenii, majoritatea, vrem ca Pădurea Trivale să devină pădure parc!

Voi liberalii… nu contează ce vreți!

Pentru că aveți 9% la Pitești în sondaje, și deci nu veți avea un număr de consilieri care să conteze. Piteștenii nu vă vor vota pentru că nu vă plac, pentru că știu că sunteți un partid care a împrumutat România cu zeci de milioane de euro pe care i-au furat guvernele voastre corupte, cabinetele Ludovic Orban și Florin Câțu!

Dacă alegerile locale nu vor fi comasate cu europarlamentarele, veți fi spulberați la vot. Dacă vor fi comasate, veți fi umiliți!

Pentru că piteștenii s-au săturat de tine, Periene, de Coteț și de doamna și stăpâna voastră, ,,ministra” Alina Gorghiu! Și anul ăsta putem, în sfârșit, să v-o tragem ca la festival!

D.M.D.