Ozana Barabancea, solista concertului de jazz al Filarmonicii Pitești

0
59

Filarmonica Pitești organizează vineri, 28 octombrie, de la ora 19.00, în sala „Simfonia”, un nou concert de jazz. Alături de bandul instituției, alcătuit din pianistul Victoraș Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani, participă, ca solistă, Ozana Barabancea.

În program:  „All of me”, „Misty-Bb”, „What a diference a day made”, „Perhaps Perhaps”, „Perfect isn’t eas”, „The falling leaves”, „Ce vrei să faci din mine”, „Oare cine ești tu?”, „Și dacă”, „Salcia”, „Ochii mei și-a mea dorință”, „Dragoste, pui de belea” și „România mea”.

Nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Ozana Barabancea este, pe lângă solistă de jazz, și profesoară de canto, șefuind de-a lungul anilor nenumărate talente. Artistă care abordează diverse genuri, a colaborat cu Marius Pop, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marius Mihalache, Horia Brenciu ș.a. Laureată la Festivalul de Jazz „Napocensis”, a participat și la festivalurile de jazz din Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Alba-Iulia și București. A efectuat turnee în Italia, Grecia, Germania, Slovenia, Thailanda, Japonia. Personalitate TV, membră a juriilor de specialitate în diverse emisiuni de televiziune, Ozana Barabancea este în premieră la Filarmonica Pitești.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți  este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei.