Organizare ședință publică pe tema Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027

0
105

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Consiliul Județean Argeș a postat  în data de 20.10.2021, pe site-ul instituției, un anunț privind Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027. Până la data de 03.12.2021 nu s-au primit propuneri, sugestii sau opinii cu privire la documentul  supus dezbaterii publice.

Având în vedere cele menționate anterior, Consiliul Județean Argeș organizează joi, 09 decembrie 2021, ora 09.00, în sala ”Lumina”, din B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 141, o sedință publică pe tema Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Județului Argeș 2021-2027 (detalii suplimentare pe pagina de internet a instituției la linkul: https://www.cjarges.ro/en/anunturi-elaborare-proiecte-de-hotarare-cu-caracter-normativ-anul-2021) care se va desfășura atât  în format fizic cât și on-line (prin intermediul platformei Zoom). Sunt invitați cetăţenii şi asociaţiile legal constituite pentru care acest proiect resprezintă un interes.

Participarea fizică este permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cei interesați sunt rugați să transmită pe e-mail-ul: sdd.arges@gmail.com, până luni, 06 decembrie a.c., ora 12.00, coordonatele de contact în vederea înregistrării: nume, prenume, organizație reprezentată și adresa de email, precum și varianta aleasă pentru participare (fizic sau on-line).

*În cazul variantei – on-line – în urma înregistrării, participanților li se va transmite link-ul de accesare. Accesul pe platforma online se realizează prin intermediul unui browser web (din Internet), de pe un telefon mobil sau o stație de lucru fixă / mobilă echipată cu microfon, boxe și cameră, sens în care rugăm pe toți cei care confirmă participarea să se asigure că întrunesc aceste criterii minimale de desfășurare a activității online.

**Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați link-ul: https://www.cjarges.ro/en/anunturi-elaborare-proiecte-de-hotarare-cu-caracter-normativ-anul-2021