Oferta locuri de munca in Romania! Salariu de minim 2.000 de lei, nu se cere experienta si nici studii de specialitate!

0
1018

oferta_locuri_de_muncaOferta locuri de munca in Romania!

Astazi vom face o scurta incursiune pe site-urile de recrutare din Romania si va vom prezenta locurile de munca ce va ofera un salariu de minim 2.000 de lei si pentru care nu vi se cer studii de specialitate absolvite si nici experienta!

O companie recruteaza agenti de teren pentru intermedierea contractelor de energie electrica si gaze naturale pentru toate zonele Romaniei. Nu se solicita experienta si nici o anumita varsta. Salariul: 2.000 de lei net, la care se adauga bonusuri de performanta. Anuntul de recrutare il puteti accesa aici.

O firma din Bucuresti angajeaza 20 de lucratori comerciali pentru punctele de lucru din parcurile: Oraselul Copiilor si Lumea Copiilor, Tei, National, Morarilor, Plumbuita, IOR . Salariu fix: 1.400 lei, la care se adauga comisioane ce pot ajunge pana la 600 de lei/luna. Candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii cerute de angajatori: sa fie seriosi, organizati, sa aiba o varsta de cel mult 30 de ani. (Oferta de job-uri aici.)

Un alt anunt de recrutare apartine unei firme specializate in distributia de echipamente si accesorii pentru telecomunicatii si retele structurate. Se cauta operator facturare cu minimum un an experienta intr-un post similar si care are cunostinte medii de limba engleza. Salariul net lunar este cuprins intre 1.600 si 1.800 lei, in baza unui contract individual de munca pe o perioada nedeterminata. (Informatii suplimentare aici.)

Si cei de la Profi recruteaza mai multi candidati. Ce se solicita? Candidati amabili, carora le face placere sa lucreze cu clientii, dispusi la efort fizic si lucru in doua schimburi. Ce se ofera? Candidatii primesc prime de relocare in valoare de 600 de lei, li se deconteaza transportul, li se ofera un salariu fix, tichete de masa si bonusuri lunare. (Mai multe detalii aici.)

Centrul Parteneriat pentru Egalitate recruteaza pentru brutaria din Bucuresti personal pentru distributie. Distributia se face cu masina brutăriei. Se lucreaza si in weekend, insa angajatii primesc doua zile libere in timpul saptamanii. Candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria B, experienta in distributie, bune abilitati organizatorice. Salariul net oferit pentru perioada de proba este de 1.300 lei. (Anuntul de recrutare il puteti accesa aici.)

(Sursa: www.romaniatv.net)