O fi Politica o curvă, dar Justiţia sigur este bolnavă la cap! Sancţionată de municipalitate pentru 9,44 metri pătraţi pe care i-a construit ilegal (în plus!), o firmă a primit de la instanţă, într-un final, dreptul la 110 miliarde lei de la Primăria Piteşti!

0
531

Uneori limbajul decent devine un handicap. Adică, atunci când ai de-a face cu nişte latrine agresive, care deversează rahat cu un entuziasm care te scârbeşte complet, chiar nu merită să vorbeşti frumos. Ai irosi orzul pe gâşte!

Un site infect, cu nume ales intenţionat pentru a induce în eroare, şi anume „instituţiile statului”, minte de ani de zile, într-o manieră abjectă şi descalificantă, încercând să-l denigreze pe Cornel Ionică, primarul piteştenilor.

Primăria Piteşti e bună de plată! A început executarea silită a primăriei, care are de achitat către Orentex SRL nu mai puţin de 110 miliarde lei. Deja executorul a luat primii bani care s-au găsit în conturile primăriei de la Băncile Comerciale, iar astăzi Finanţe Argeş va pune poprire pe toată suma. 110 miliarde lei, să trăiască! Asta în timp ce edilul Cornel Ionică îşi doarme somnul de frumuseţe şi-l doare-n cur (scuzaţi expresia, dar n-am găsit alta mai mişto) de banii piteştenilor. Pentru că, da, ăstea 110 miliarde sunt bani de la bugetul local.

Frumoasă realizare electorală, dom’ primar! Prin 2016 ne abureaţi cu proiecte uluitoare şi cu fonduri europene, iar acum ne luaţi banii…

(…) Mulţumim, Primăria Piteşti! Mulţumim, PSD!

Scandalul despre care vorbesc aceşti ordinari care se pretind jurnalişti a început în 2006, când SC Orentex SRL a construit un bloc în Piteşti, în cartierul Găvana III. E o poveste încurcată, firma a construit cu puţin peste 9 metri pătraţi mai mult decât era prevăzut în proiect, municipalitatea le-a anulat autorizaţia de construcţie, s-a mers în instanţă unde a câştigat SC Orentex SRL, municipalitatea fiind obligată să emită o nouă autorizaţie de construcţie pe care nu a emis-o însă, s-au calculat penalităţi etc. Într-un final, s-a ajuns la 110 miliarde lei, bani pe care un executor a început deja să-i încaseze din conturile Primăriei Piteşti!

Situaţia este cu adevărat gravă. Numai că ticăloşii ăştia care vomită minciuni nu spun că primarul Piteştiului era, la acea vreme, Tudor Pendiuc. Acel Tudor Pendiuc care conducea instituţia autoritar, fără să se consulte cu nimeni, cu excepţia celebrei secretare „iubăriţe”, cunoscută tuturor din interceptări!

Edilul Cornel Ionică şi echipa sa au făcut tot ce se putea face pentru a salva situaţia. N-au reuşit, pentru că nebunia lui Tudor Pendiuc, un individ rău, ranchiunos şi încăpăţânat, nu le-a lăsat nicio şansă!

Ce nu mai spune site-ul ăla jegos, mincinos şi manipulator? Păi nu zice nimic despre adevărata caracatiţă aflată în spatele acestei afaceri, caracatiţă care cuprinde executori, judecători cu funcţii înalte, mafioţi imobiliari etc. Toţi disperaţi după bani, pentru că suma este monstruoasă, umflată artificial de către (dez)onorata instanţă până a ajuns la 110 miliarde lei vechi. Totul pornind de la 9,44 metri pătraţi construiţi în plus!!!

Vi se pare corect? Vi se pare că Justiţia s-a pronunţat aşa cum trebuie în acest caz?

Nouă nu! Şi vom dezvolta acest subiect, pentru că piteştenii au dreptul să ştie adevărul!

D.M.D.

P.S. Firma în cauză n-a respectat autorizaţia iniţială absolut deloc. A schimbat şi destinaţia unor spaţii de la parter şi de la subsol etc. Evident că şi pentru asta tot PSD e de vină, aşa cum mănâncă rahat petardele astea de jurnalişti!