Nu există nimic mai penibil: Prefectul PNL Radu Perianu, trimis de Alina Gorghiu să facă campanie la Albota, din poartă în poartă, pentru un manelist cu 12 clase, fan Florin Salam și coleg de videoclipuri cu Nicolae Guță!

0
150

N-a existat în toată istoria Argeșului, prefect mai terminat, mai praf și mai calamitate decât Radu Perianu, asociatul pușcăriașului Theodor Nicolescu, liberal aflat astăzi la pușcărie pentru luare de mită.

În weekend, prefectul Perianu, reprezentantul Guvernului României în Argeș, împreună cu 7 persoane, printre care și candidatul PNL Ando 12 clase, au bătut la câteva porți, plictisind lumea cu lozinci și cu gargară ieftină, până au fost apostrofați de cetățeni să-i lase naiba în pace cu mizeria lor de PNL, partid pe care nu-l va vota nimeni la Albota, pentru că nu merită!

Nu există nimic mai tare decât fotografiile pe care le publicăm aici. Radu Perianu pare orice, numai prefectul județului nu! Pare un bunicuț, ieșit cu câțiva tinerei la plimbare. Pare poștașul, ocupat să aducă albotenilor pensiile. Pare o reclamă la ghinion!

Atât au putut PNL și prefectul Radu Perianu! Vreo 7 tinerei, toți rude sau prieteni cu Ando, au încercat să transmită un mesaj de forță electoratului! Au râs oamenii ca odioară la spectacolele cu Vacanța Mare!

Ce vrea prefectul Perianu – PNL? Păi cică s-a gândit el cu Alina să facă parcuri industriale peste tot, vreo 10 bucăți, în toate comunele limitrofe! Și acum a descins în Albota să anunțe ce i-a dus capul!

Din păcate, și prefectul Perianu și ,,ministra” Gorghiu sunt rămași în urmă! Au un delay, o întârziere de aproape 17 ani!

La Albota, printr-o hotărâre a Consiliului Local, cu sprijinul și implicarea Consiliului Județean Argeș, hotărâre comunicată Guvernului României de la acea vreme, o zonă de 450 de hectare, situată între Pitești și Albota a fost declarată zonă industrială. A fost prinsă și în Planul de Urbanism General, ceea ce înseamnă că de la Pitești până la bisericuța din Albota nu pot fi construite case, ci doar obiective industriale.

Datorită acestei strategii edilitare a primarului Ion Dumitru, au crescut veniturile la bugetul comunei Albota cu aproape 2 milioane de euro!

Băi, Radule, băi, ce prefect ești tu, mă? Habar nu ai de nimic, te agiți ca un coi în căldare cu Ando 12 clase, fan Florin Salam și ,,hartist” de marcă în videoclipuri la Nicolae Guță și don Genove, și visezi parcuri industriale? Unde ai mai văzut tu mă demnitar umilindu-se în așa hal?

Tu chiar atâta ești de varză încât n-ai văzut că Ando 12 clase nu este susținut de nimeni în Albota? Cu el a venit nevasta, un coleg de serviciu și câteva rude! Nu că nu iese primar, dar nici în consiliul local nu intră! Cine naiba ar vota un manelist cu 12 clase, un om care nu știe să scrie, un om căruia îi este rușine de comună și locuitorii ei, susținând chiar pe contul lui de facebook că s-a născut și trăiește în Pitești?!

Cât de jos ai de gând să mai cobori, Radule?!!!

Hai că la Albota ți-a luat-o primarul Ion Dumitru înainte cu aproape două decenii, dar unde naiba voiai tu să faci parc industrial? De unde luai mă, teren la Albota? De fapt, faci pariu că nu veți construi nici un parc industrial, nici un pod peste Argeș, nu veți face nimic?

Știi de unde știu? Pentru ca voi n-ați făcut niciodată nimic pentru Argeș. Absolut nimic!

Dacă nu era Alina care, între noi fie vorba, le-a făcut multe multora, tu erai în continuare un avocat de pluton, ignorat de mai toată lumea. Nu te-a votat nimeni, te-a numit o fustă! Macho mic care ești tu politruc de poșetuță!

Deci, la Albota există zonă industrială. Dar tu și PNL sunteți irelevanți, în orice ecuație județeană, fiindcă nu veți lua voturi mai nicăieri!

Ne auzim în iunie, când vom avea plăcerea, noi, argeșenii, să te trimitem la pensie! Și pe tine și pe blondă, pentru că la 10% în județ, adio și minister, și funcție politică!

D.M.D.