Noi evenimente cultural educative la Centrul Cultural Pitești

0
18

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 14 -18 iunie, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 50% din capacitatea sălii:

 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema “Lectură publică din poezia contemporană turcă”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, Rostiri, Scrieri”, luni, 14 iunie, de la ora 11:00.

 𝗖𝗲𝗻𝗮𝗰𝗹𝘂𝗹 „Armonii Argeșene”, luni, 14 iunie, de la ora 13:00.

 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema „Lumina Creată și Lumina Necreată – Aspecte Dogmatice, Științifice și Filosofice”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, eveniment care va avea loc luni, 14 iunie, de la ora 15:00.

 𝗟𝗮𝗻𝘀𝗮𝗿𝗲𝗮 noului număr al revistei „Limes Transalutanus”, publicație online cu apariție trimestrială, eveniment editorial care va avea loc marți, 15 iunie, de la ora 11:00.

 𝗗𝗲𝘇𝗯𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema “Proiecte socio-culturale pentru Argeș”, în cadrul proiectului „Multiculturalism în România”, evenimentul se va desfășura marți, 15 iunie, de la ora 16:00.

 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema „Fundația Culturală Ilfoveanu – Gheorghe Badea”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, miercuri, 16 iunie, de la ora 11:00.

 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema “Iluminismul Românesc (I)”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Limba Română Contemporană de-a Lungul Timpului”, eveniment care va avea loc miercuri, 16 iunie, de la ora 14:00.

 𝗣𝗿𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲𝗮 cu tema „Istorii cotidiene în Am