Nimeni nu se poate atinge de Armand Chiriloiu, șeful pădurilor Argeșului, pentru că-l protejează PNL! Cu toată puterea! Cu toți demnitarii!

0
120

Miniștrii PNL, prefectul PNL, toată echipa PNL face scut în jurul lui don Armando Chiriloiu, bugetarul milionar în euro, cu două vile de lux, cu Mercedes și cu alte sute și sute de mii de euro în conturi, cu 30 de terenuri intravilane în cele mai scumpe zone turistice ale Argeșului, cu arme și bijuterii de colecție etc.!

Unul dintre marile paradoxuri ale ,,luptei” PNL pentru Pădurea Trivale este non combatul absolut al liberalilor cu Armand Chiriloiu, șeful Direcției Silvice Argeș.

Chiar dacă acest individ are o contribuție uriașă la faptul că Argeșul a ajuns în top 3 județe la capitolul defrișări, chiar dacă presa luptă la baionetă pentru a obține îndepărtarea lui din funcție, chiar dacă bugetarul are vile de milioane de euro, dă împrumuturi de sute de mii de euro oamenilor de afaceri (??!!), chiar dacă controalele de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor au descoperit în ograda lui Chiriloiu lucrări plătite în avans, fără a fi executate, dispariția a 3000 de mc de cherestea în valoare de peste 1 000 000 de euro, contabilitate dublă lșa fabrica de cherestea de la Domnești, sute de ordine de deplasare nesemnate, dar banii ridicați de soția directorului, PNL tace ca rahatul în tufe!

Trei prim miniștri PNL : Ludovic Orban, Florin Câțu și Nicolae Ciucă, deși sesizați, n-au luat nici o măsură cu bossul Direcției Silvice Argeș!

Miniștrii PNL  de la Mediu l-au acoperit pe Armand Chiriloiu indiferent de situație, în timp ce prefectul Radu Perianu, scandalagiul de serviciu al PNL, personaj care face tămbălău în spitale fiindcă a descoperit el, săracu’, deficiențe structurale la clădiri construite acum 60 de ani (când erau în vigoare alte standarde!), n-a scos un sunet despre Armand Chiriloiu. Băi, dar un sunet!

Nici Mihai Coteț, cavalerul tristei figuri, șeful PNL Pitești, omul care plânge fariseic după viitorul Pădurii Trivale, n-a scos un cuvințel despre don Armando!

De ce mă, vitejilor?! Cumva pentru că este amicul senatorului Ion Popa (Iani), secretar de stat și protejat, la rândul său, al doamnei Alina Gorghiu, ministrul Justiției?!

Chiar așa, nici doamna Gorghiu n-a scos un sunet despre Armand Chiriloiu! Zici că omul nu există, deși este mare șef și protector al tot ce se întâmplă rău cu pădurile Argeșului!

Nu vă este mă, rușine? Din gură iubiți pădurea, dar în fapt îl susțineți și protejați pe cel care, cu intenție sau ….intenționat, o distruge încetul cu încetul!

Noi știm că senatorul PNL Iani Popa vânează și petrece cu don Armando! Or să știe asta și argeșenii, de la primul până la ultimul!

Toți cei care votează vor afla, vor vedea că, deși se folosește inclusiv în mass media și în instanță de documente false (pe care însăși semnatarii lor le contestă!) Armand Chiriloiu, de la Direcția Silvică Argeș, este PROTEJATUL CONDUCERII PNL ARGEȘ!

De ce stați atât de prost în sondaje? Pentru că nu vă pasă de nimic, măi pui de brătieni, decât de combinațiile voastre!

Sunt defrișări în pădurile Argeșului? Cum dracului să nu fie, în condițiile în care miniștrii PNL, prefectul PNL, toată echipa PNL face scut în jurul lui don Armando Chiriloiu, bugetarul milionar în euro, cu două vile de lux, cu Mercedes și cu alte sute și sute de mii de euro în conturi, cu 30 de terenuri intravilane în cele mai scumpe zone turistice ale Argeșului, cu arme și bijuterii de colecție etc.!

Dacă asta nu este MAFIE și ăsta nu este comportament MAFIOT, protecție MAFIOTĂ, atunci noi greșim și PNL are dreptate să-l mențină în funcție pe omul liberalilor,  Armand Chiriloiu!

Vom reveni!

D.M.D.