Miss Autopsia dovedește, din nou, că prostia și nesimțirea sunt marcă înregistrată PNL Argeș!

0
2105

Periodic, Miss Autopsia se confruntă cu momente de demență senilă agresivă. Cauzele  sunt multiple: este frumoasă ca furnalul numărul 4 de la ALRO Slatina, are un IQ ascuțit de 83, care îi provoacă dureri menstruale la creierul mic, face abuz de lecitină ca să nu uite că, înainte să folosești WC-ul, îți dai pantalonii (și nu numai!) jos… Și probabil resimte lipsa sexului cu bărbați ( obiectele cu baterii nu se pun!)

De fiecare dată când o ia razna, dilia înjură un pesedist. O face după un tipar arhicunoscut, pentru că, se știe, doar boul și Lavinia Năstase sunt consecvenți. Cumva de înțeles, fiind vorba de aceeași specie, doar sexul diferă!

Miss Autopsia înjură însă acum din postura ei de consilier al Alinei Gorghiu, președintele Senatului României. Care doamnă Gorghiu, șefa PNL Argeș, probabil este de acord cu ce face sclaveta ei nasoală ca un OB folosit, din moment ce nu-i atrage atenția că, la liberali, nu este permis comportamentul de mahalagioaică matrafoxată, comportament etalat periodic de Miss Autopsia.

Din motive care țin de invidie, frustrare, complex de inferioritate, suflet schilod, față de ajutor de cric la service, lipsa unor țâțe dezvoltate etc., Miss Autopsia a făcut o obsesie pentru unul dintre cei mai echilibrați și corecți politicieni argeșeni, Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Ca să fie clar, Lavinia Năstase nu-l acuză de Bughiu de lucruri concrete, nu zice că omul a comis cine știe ce, nu îi reproșează implicarea în fapte de corupție. Doar îl jignește de ani de zile, îi insultă familia și, în general, vomită pe facebook fiere la adresa lui, fără nici o justificare. .

Lavinia Năstase are acum o problemă cu …. pantalonii vicepreședintelui Adrian Bughiu! Da, ați citit bine, bolnava zice că pantalonii în cauză ,,sunt ca ai ei” și că…,,au ieșit din modă de cinci ani”! Mai zice, cumva sub influența unor etnobotanice alterate, că vicele Bughiu …dă poze cu ea când nu are pe sub rochii sutien!

Da, e bolnavă psihic și minte ca o beșniță! Dar merită pusă la punct, ca orice tută isterică pe care o apuca lătratul din senin la marginea facebookului!

În primul rând, orice analiză pe text lasă să se vadă evidența : la orele de limba română, Miss Autopsia mergea des să ude buretele! Propozițiile ei par construite în sistem Dorel, iar frazele sunt dovada faptului că, oricât de proastă am crezut-o noi, am supraestimat-o!

,,Pantalonii au ieșit din modă”? Zici că e Veta tirista căreia colegul Parciulea îi dirijează atent parcarea : ,,Dă-i, dă-i dă-i dă-i dă-i! Așa așa așa! Hai că merge! ” .

Nu merge! Nu orice prost poate scrie cuvinte cu sens, chiar dacă se chinuie mult, cum se vede că se perpelește Miss Autopsia să fie ironică și răutăcioasă! Este doar fermecător de proastă! De îngălată intelectual! Reușește, perfect, să fie ea însăși!

Nimeni nu dă poze cu ea ,,când nu are pe sub rochii sutien”! De fapt, nimeni nu vrea să vadă poze cu ea, fiindcă oamenii vor să creadă că Muma Pădurii nu există! De ce să-i dezamăgim?

Cât despre sutien, ea și Alina Gorghiu îl poartă degeaba. Fiindcă, ghinion, nu au țâțe! Lavinia Năstase, mai ales, din două țâțe nu face un sfârc, dă-o încolo de treabă!

Poate și din cauza asta, Miss Autopsia n-a reușit să bage un bărbat în pat decât după a doua sticlă de tărie! Dar și atunci, chiar dacă erau beți rangă, ei o confundau cu Tudor Chirilă și spuneau, printre sughițuri, că totuși merge și cu bărbați!

Miss Autopsia are și calități, trebuie să recunoaștem. Este singura femeie de vârsta a doua (spre a treia!) care știe direct de la sursă cum s-a făcut Unirea sub Alexandru Ioan Cuza. Soțul ei, Emil Maghinici, zis Strămoșul, este fratele mai mare al lui Moș Ion Roată și, de curând, a împlinit 194 de ani. De la majorat!

De această dată, la demersul injurios al acestei sifilitice s-a raliat și pensionarul militar Gheorghe Predoiu, dirijor al Fanfarei Argeșul, care îl numește pe Bughiu ,,măscărici”.

Cum Predoiu (dacă nu jignea și tăcea, mai puțin prost părea!) și-a făcut-o cu mâna lui, haideți să lămurim puțin lucrurile, că e păcat!

De ce-l urăște nenea ăsta ofilit și pestriț la mațe pe vicepreședintele Consiliului Județean Argeș? Păi îl urăște pentru că, pentru prima data în istoria instituției, Adrian Bughiu a pus piciorul în prag și a stopat risipa banului public!

Fanfara Argeșul, formată din pensionari militari (deci toți cu pensii bune!), ar fi dorit să primească, anual, suma de 7 miliarde de lei de la CJ Argeș pentru participarea la parade și acțiuni comemorative (în principiu, un eveniment pe lună!).

Din acești bani, dirijorul vieții solicita, pentru el, 4000 de lei lunar! Din păcate pentru pensionarii în cauză, evenimentele nu fac parte dintre cele pe care le organizează Consiliul Județean, ci Prefectura Argeș și Garnizoana Pitești.

Așa stând lucrurile, CJ Argeș nu avea de ce să plătească cele 7 miliarde pentru acțiuni care nu aveau de-a face cu activitatea instituției. Pentru această decizie, vicepreședintele Bughiu ar trebui felicitat, mai ales că a ajuns acum să fie înjurat de niște îmbuibați dedulciți la bani publici!

Dirijorul Gheorghe Predoiu ar trebui să știe că măscărici este ăla care face gașcă cu Miss Autopsia și pune botul la delirul acestei caricaturi scârboase! Sau, mai direct, dacă vrei să vezi un măscărici, uită-te Predoiule în oglindă!

Cine nu respectă, nu are de ce să aștepte respect! Cu alte cuvinte, Miss Autopsia va primi, de fiecare dată, răspunsurile pe care le merită. Iar voi, pensionarii militari cu pensii speciale, mai duceți-vă naibii cu fanfara voastră și, dacă vreți să cântați, puteți să faceți asta din pasiune. Dacă nu, nu vă reține nimeni, poate vă așteaptă nepoții!

D.M.D.