Miss Autopsia dovedeşte cât este de proastă (şi) în problema brandului FC Argeş

0
1138

Lavinia Năstase nu este jurnalist, chiar dacă ea pretinde acest lucru cu aplombul unei centuriste care încearcă să-şi convingă clienţii că-şi merită banii! Dacă ne gândim bine, nici femeie nu pare a fi, dar nici dracu’ nu cred că vrea să se convingă!

Ieri, cretina asta isterică a jignit iar Municipalitatea, fiindcă „au fost zgârciţi” cu oferta pentru brandul FC Argeş, ofertă pe care ANAF-ul şi lichidatorul judiciar nu au acceptat-o, considerând-o prea redusă!

Miss Autopsia, eşti atât de proastă încât ai fi în stare să înveţi pentru testul HIV! Păi aşa se pune, mă, problema, retardata dracului? Nici primarul şi nici CL Piteşti nu sunt patroni peste oraş ca să poată arunca în Enoiu şi ANAF cu bani publici! Zgârcenia de care vorbeşti tu se numeşte grijă faţă de banul public, respect pentru piteşteni şi, în ultimă instanţă, talent de negociatori.

Nu voi insista asupra acestui subiect pentru că este evident că primarul Cornel Ionică şi Consiliul Local Piteşti ştiu ce fac şi, în cele din urmă, vor rezolva în felul cel mai avantajos pentru piteşteni problema brandului FC Argeş.

Pentru mine, Cornel Ionică este cel mai bun primar nu pe care l-a avut, ci pe care putea să-l aibă Piteştiul! În mai puţin de-un an de mandat a asfaltat bulevardele Libertăţii (Trivale) şi Exerciţiu (de la „Asirom” până la „Kaufland”!). A reuşit să promoveze în Liga a II-a cu SCM Piteşti, după un sezon triumfal, fără înfrângere. Simfonia Lalelelor şi Zilele Piteştiului au fost organizate impecabil în această primăvară, mult peste nivelul anilor anteriori!

Faptul că o frustrată tembelă, membră PNL, îl insultă pe omul pe care noi l-am ales primar pentru că nu acceptă să se lase şantajat şi s-o pună pe ea directoare la Centrul Cultural Piteşti devine deja patologie! Miss Autopsia, resemnează-te! Nu vei fi niciodată angajată pe bani publici nici la Piteşti, nici la Ştefăneşti şi nici în altă parte!

În rest, ai aceeaşi obsesie cu… mică! Repet, aşa s-a nimerit, ca bărbatul tău, Emil Maghinici zis Strămoşu, să aibă puţa microscopică! Nu e vina noastră şi, evident, nici a lui! Pentru tine, schiloadă porno, poate fi însă un avantaj: nu mai ai nevoie să-ţi cumperi scobitori!

D.M.D.