Miss Autopsia a mai făcut un pas spre puşcărie! La mai mulţi!

0
440

Marţi, la Tribunalul Argeş, Miss Autopsia a mai făcut un pas spre puşcărie! Pentru cei care nu ştiu, Lavinia Năstase, personaj vomitiv al scenei publice argeşene, a fost dată în judecată de Carmen Salub, managerul Centrului Cultural Piteşti, pentru lovire şi alte violenţe şi ameninţări. În plin centrul Piteştiului, Carmen Salub a fost lovită, inclusiv cu piciorul, scuipată şi ameninţată de această Miss Autopsia, membră a Partidului Naţional Liberal!

Marţi, pe sălile Tribunalului Argeş, Lavinia Năstase părea o bolnavă psihic care nu şi-a mai luat medicamentele. Comportamentul ei oscila între umilinţă (o ruga pe manageră să-şi retragă plângerea şi să se împace cu ea, pentru că mai are o condamnare şi riscă să meargă la puşcărie) şi criză de nervi (urla şi ameninţa ca o psihopată schiloadă şi subnutrită ce este!).

Alături de Miss Autopsia s-a aflat şi chipeşul ei soţ, Emil Adrian Maghinici, zis Strămoşul, care încerca sfios să-şi ajute aleasa. N-a reuşit, fiindcă demenţii agresivi trebuie fie internaţi la balamuc, fie aruncaţi după gratii!

Monitorizăm procesul cu atenţie!

Lavinia, nici nu ştii cât de răcoare îţi va fi!

D.M.D.