Ministrul Simona Bucura-Oprescu, alături de Elena Hristu-Dică și cetățenii din Vlădești

0
78

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a fost ieri la Vlădești unde, alături de candidata PSD la Primărie, Elena Hristu-Dică, a discutat cu cetățenii din comună despre problemele din localitate și despre soluțiile pe care echipa PSD le are pentru rezolvarea acestora.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere, de educație și a serviciilor sociale în Vlădești sunt prioritățile Elenei Hristu-Dică. Simona Bucura-Oprescu a arătat că Elena Hristu-Dică va avea toată susținerea sa, a Consiliului Județean și a președintelui Ion Mînzînă, precum și a parlamentarilor PSD pentru a inplementa cele mai bune proiecte pentru comunitate.

La Vlădești au fost prezenți și deputatul Pavelescu Nicolae, directorul general adjunct Romsilva, Olavi Nițescu, precum și consilieri județeni și locali care și-au afirmat, de asemenea, întregul sprijin pentru Elena Hristu-Dică, echipa sa și proiectele pentru dezvoltarea Vlădeștiului.

Cu PSD la conducere, comuna Vlădești are șansa de a se dezvolta și de a asigura astfel un trai mai bun pentru locuitorii săi!

Material publicat de GOLIATH COMUNICATION GROUP SRL – portal: www.ziaruldearges.ro, la comanda Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Judeteana Argeș

CUI mandatar financiar coordonator: 21240002