Mihai Coteţ şi prietenii săi liberali îi scriu preşedintelui CJ Argeş Ion Mînzînă un „Mesaj de la nişte idioţi!” în care arată că PNL este paralel cu realitatea din Argeş

0
259

Nu există personaj mai tragicomic în politica argeşeană ca numitul Mihai Coteţ, şeful PNL Piteşti, cunoscut drept Radical Zero în rândul amatorilor de umor involuntar de calitate!

Omul se chinuieşte efectiv (aproape se screme!) să obţină şi el o secundă de atenţie, să fie şi el băgat în seamă de piteşteni, să pară şi el interesant, să dea impresia că ştie ce vorbeşte.

Nu reuşeşte. Nu reuşeşte deloc!

Ultima lui ispravă, în care a confirmat că reprezintă latura liberală tangentă cu penibilul absolut, constă într-un atac pe facebook la preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă.

Coteţ îi reproşează preşedintelui CJ Argeş, într-un limbaj de lemn care-i poartă amprenta, faptul că nu se face un spital municipal nou la Piteşti aşa cum doresc PNL Piteşti şi nefericitul său lider frustrat.

Încă de la început Coteţ îşi semnează mesajul, ca să nu existe niciun dubiu că provine de la conducerea PNL Piteşti: „Mesaj de la nişte idioţi!”. După care se laudă isteric pentru lobby-ul făcut pe această temă (concretizat în nimic, dar nu ne luăm din asta cu păcăliciul de serviciu al liberalilor, că nu are rost!). Continuă cu faptul că PSD îi sabotează viziunea măreaţă, îi compară pe pesediști cu Ceauşescu, Gaddafi, Hussein şi Kim Jong Il, îi mai înjură un pic pe social-democraţi cu talentul lui indiscutabil de băieţaş de bani gata fan Mircea Bravo şi gata! Le-a zis-o! După care a plătit-o pe fata aia care îi aduna vorbele într-o însăilare cât de cât citibilă şi s-a dus.

Băi Coteţ, tu eşti visul oricui în campanie electorală, tati! N-ai nevoie de oponent, că te baţi singur până la umilinţa totală!

Zici că PSD n-a construit nimic în domeniul sanitar în Argeş?

Păi primarul PSD de la Mioveni, Ion Georgescu, a construit, cu sprijinul Guvernului PSD de la acea vreme şi al Consiliului Judeţean Argeş (condus de PSD!), singurul spital nou din România!

Zici că Ion Mînzînă nu face nimic pentru sănătatea argeşenilor de când conduce CJ Argeş? Iar eşti PROST, mă Coteţ! Prost informat, vreau să spun!

Pentru că preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, şi majoritatea PSD din consiliu au investit zeci de milioane de euro în sistemul de sănătate argeşean. Informaţiile au fost publicate de presa locală şi sunt pe site-ul CJ, unde poţi afla totul. Adică, am văzut că nu ştii să scrii, dar sper că eşti în stare să citeşti!?! Măcar atât dacă tot vrei să fii primar şi tot ce-ţi iese este să fii măgar!

Apropo de clădiri noi, în mandatul de preşedinte al lui Ion Mînzînă a fost construită noua aripă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti! Da, ştiu că tu trăieşti pe Lună, mă Coteţ, dar este vorba despre o ditamai clădirea, 100% NOUĂ, cu subsol, parter şi patru etaje, cu dotare ultramodernă!

Dar aşa este la noi, unii construiesc şi alţii trăncănesc! Fiecare după posibilităţi!

Aş fi scris mai mult, dar este inutil! Mihai Coteţ nu se va schimba niciodată, el va rămâne tot mai mult acelaşi, ca să parafrazez un om deştept!

Succes PNL în alegerile pentru Consiliul Judeţean Argeş şi Consiliul Local Piteşti! Pragul de 5% începe să devină o problemă! Pentru că… nişte idioţi, vorba epistolarului de la RADICAL ZERO!

D.M.D.