Mihai Coteț încearcă disperat să-l copieze pe primarul Cristian Gentea, dar nu face decât să confirme faptul că, întotdeauna, COPIA NU ARE VALOARE!

0
146

Nu există, în toată istoria politică post decembristă a Argeșului, o adunătură de caraghioși mai penibili decât actuala trupă de majorete și bărbăței care conduce acum PNL Argeș!

Nu că n-au program, dar n-au nici rezultate. N-au proiecte, dar nici reușite! N-au nici măcar imaginație, fiindcă e destul de greu să gândești, când IQ-ul mediu în Biroul Permanent Județean este masiv subunitar. Adică sunt inteligenți ca o cheie franceză!

Observând că primarul piteștenilor, Cristian Gentea, se întâlnește săptămânal cu membri comunității în cartierele municipiului, liberalul Coteț Mihai s-a gândit că ar fi bine să facă și el asta, pe principiul că, dacă tot nu are idei, măcar să-l copieze pe primar!

Zis și făcut, și-a adunat o gașcă de câteva zeci de persoane, printre care s-au numărat  prefectul Radu Perianu, un consilier local de la Bascov (?!), fostul viceprimar PSD trecut la PNL și alți iluștri pui de brătieni din categoria celor pe care nu-i votează nici familia, și a năvălit în Găvana, cel mai mare cartier al Piteștiului, să-și facă campanie electorală și să sufoce lumea cu un soi slinos de propagandă politică!

Liberalii și-au prezentat opera (și) pe facebook, într-un stil care amintește de compunerile vesele din clasa a patra, de dinainte de 1989! Totul este povestit la persoana întâi, naratorul fiind probabil I.C. Brătianu, readus la viață de Chat GBT:

,,Astăzi am stat de vorbă cu piteșteni și am mers #LaPasPrinCartier, alături de prefectul județului Argeș, Radu Perianu și de președintele PNL Pitești, Mihai Coteț.

În Găvana 3, cartierul în care am mers, azi, cea mai mare problemă o constituie lipsa parcărilor. Știm că este o problemă a întregului oraș, dar în acest cartier se resimte mai mult decât oriunde. Considerăm că este imperios necesar ca administrația locală să identifice un spațiu sau să achiziționeze un teren pentru realizarea unei parcări mai generoase, eventual pe două etaje.

O altă problemă care sperăm să se remedieze cât mai curând este cea a canalizării care nu mai face față. După repriza destul de scurtă de ploaie care a avut loc astăzi, canalizarea a refulat pentru că, în mod evident, numărul consumatorilor a crescut mai mult decât poate face față actuala infrastructură.

Aviz instituțiilor din subordinea Primăriei Pitești! Locatarii din acest cartier cer sprijin pentru gestionarea spațiilor verzi, mulți dintre ei fiind în vârstă, dar și montarea mai multor băncuțe și coșuri de gunoi, în special în zona magazinului Profi.

Vom continua seria întâlnirilor noastre cu piteștenii în dorința de a căuta soluții la problemele lor.

#PNLArges

Nu râdeți, vă rog! Practic, de atâta sunt în stare Mihai Coteț și pajul Alinei Gorghiu, prefectul Raducu Perianu, supranumit în ultima perioadă ,,Bunicuțul isteric” pentru ieșirile sale publice dilimandroase.

Deci, s-au dus încolonați sub formă de grămadă în Găvana 3 și au văzut că nu sunt îndeajuns de multe locuri de parcare! Clar, Coteț este un geniu neînțeles, pentru că doar el putea descoperi, după o vizită în teren, principala problemă a tururor orașelor din România, în frunte cu Bucureștiul, Iașiul, Clujul și Constanța, toate patru conduse de primari PNL ori susținuți de PNL!

Nu există locuri de parcare în Găvana 3 pentru că nu există teren pe care municipalitatea piteșteană să poată construi parcări. Credeți că a identificat gașca Coteț – Perianu fie și măcar un singur mp de teren liber în zonă?!

Firește că nu! Au ajuns la concluzia că administrația Gentea trebuie să caute un teren și să ridice acolo o parcare cu două etaje!

Superb sau ce?

Pe logica asta, Mihai Coteț ar putea rezolva rapid și foametea din Sudan! Le spune statelor din G7 să trimită alimente suficiente și gata problema. Coteț poate face pace în Ucraina, solicitându-le rușilor și ucrainenilor să negocieze un acord! Ne bagă și în Schengen, pentru că le va spune celor din Consiliul  Justiție și Afaceri Interne al Uniunii Europene să voteze acest lucru.

Totul este simplu și ușor, atâta vreme cât nu trebuie să facă el!

A mai descoperit, Coteț,  acest inteligent sub acoperire cu nume sonor, care-i conduce pe liberalii piteșteni, că la ploile torențiale exagerate, canalizarea refulează (ca peste tot în țară și în lume!) și că ar mai fi nevoie de niște bănci și coșuri de gunoi.

Așa că i-a cerut primarului Gentea să rezolve problemele identificate. Fuck, ce smart! Ce deștept și eficient este acest pui de brătian! Ar fi de râs, dacă halul în care a ajuns PNL Pitești n-ar fi, realmente, de plâns!

După cum bine a observat unul dintre colegii noștri, întâmplător prezent la operațiunea de deranjare și hărțuire a pensionarilor și tinerilor din zonă de către gașca de liberali care n-au ce face în timpul liber, Mihai Coteț pare că vrea să fie cel prin gura cărora piteștenii să-și facă nevoile….auzite!

Ca o paranteză, toate problemele din cartierul Găvana (nu doar din Găvana 3!) au fost identificate prin discuții purtate de primarul Cristian Gentea cu sute de locuitori din zonă și sunt în curs de soluționare!

Deci, Coteț și trupa lui din PNL n-au făcut altceva decât să paraziteze, din nou, munca primarului Cristian Gentea pentru comunitate. Ei încearcă să acrediteze ideea că se implică, că rezolvă, că au soluții, că finalizează etc. deși, în realitate, tot ce se face pentru piteșteni nu are nici o legătură cu PNL și reprezintă, exclusiv, munca și implicarea administrației Cristian Gentea!

Fotografiile liberalilor sunt însă fabuloase. În ele nu se vede doar lipsa de interes ai membrilor PNL aflați în ,,echipa Coteț”, care butonează telefoanele, ignorându-i vesel atât pe piteșteni, cât și pe șefii lor, ci și insistența penibilă a consilierului local Coteț în a aborda persoane care nu dau doi lei pe liberalismul militant, dar fără soluții, practicat de PNL la Pitești. Cele trei adolescente, aflate pe bancă la o țigară, sunt vizibil agasate, vizibil deranjate și îi tratează cu un mare IGNOR pe cei din brigada PNL Coteț!

Actorul Mihai Bendeac, dacă ar fi asistat la această suită de scene penibile, i-ar fi spus, fără șovăire : ,,Coteț, ieși’ acasă!”. Degeaba însă, pentru că Mihai Coteț nu are simțul penibilului! Va continua să se facă de râs, să promită soluții la probleme care-l depășesc și să-și copieze primarul, Cristian Gentea de la PSD, pe care-l în mod sigur îl admiră în secret!

Pentru că Gentea a fost și este tot ce ar fi vrut să fie și Coteț : primul la școală, primul la liceu, primul la facultate, primul la organizația municipală a partidului său, primul în activitatea nucleară din România (director general Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară!), primar la Pitești etc.

Bietul Coteț, el nici șef peste câteva zeci de liberali piteșteni n-a putut să fie, până nu l-a pus, cu forța, zeița lui blondă, Alina Gorghiu. Primar la Pitești? N-a fost în stare nici măcar să obțină votul liberalilor pentru candidatură, deoarece avea 4,3% în sondajele de opinie, un procent jalnic, care îi garanta ultimul loc!

Mai trebuie spus că desantul liberal în Găvana 3 a fost salutat de piteșteni cu expresii deosebit de potrivite contextului, din care se înțelegea că oamenii ar dori să fie pupați undeva, că PNL face pereche instant cu degetul mijlociu, ridicat instant de foarte mulți dintre cei abordați de cerșetorii de voturi, și că mai toți locuitorii din zonă le-ar fi oferit liberalilor acadele, din moment ce s-au auzit îndemnuri ferme și apăsate la supt!

Dar asta este situația, riscurile profesiei de cerșetor de voturi nu pot fi niciodată eliminate!

D.M.D.