Ziarul de Arges

Mihai Coteț este în derută : ministrul PNL Sebastian Burduja s-a dezis public de inițiativa lui ineptă, mash-urile lui mincinoase au ajuns la gunoi iar în sondaje a ajuns pe locul patru, cu un scor penibil!

Mihai Coteț, caricatura politică liberală care a transformat competiția electorală la Pitești într-un circ cu valențe psihotice a terminat campania electorală în genunchi!

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului București, a anunțat public că nu există altă soluție pentru pădurile urbane, în afara transformării lor în păduri parc, accesibile pentru divertismentul populației.

Sebastian Burduja vrea să facă Pădure Parc din Pădurea Băneasa, susținânând, la vedere, inițiativa primarului PSD Cristian Gentea de transformare a Pădurii Trivale în pădure parc!

Practic, ministrul a dezavuat public ideea tembelă a subordonatului său politic de la Pitești, Mișu Coteț, care face presiuni absurde și inutile pentru transformarea Pădurii Trivale într-un fel de lagăr de reeducare, intitulat pompos Arie Protejată! Adică un loc unde nu poți intra, unde nu te poți plimba, nu te poți distra, nu poți rupe o floare etc. decât cu riscul unui dosar penal!

Piteștenii și primarul lor, Cristian Gentea, au avut, din nou dreptate!

Și nu doar asta l-a îngenuncheat pe maidanezul politic Mihai Coteț, zis Mișu Frustratu’ de la PNL Argeș!

Biroul Electoral Județean a stabilit că atât el cât și celălalt caraghios, bunicuțul Radu Perianu, zis ,,Activitate subzero”, au încălcat legea, promovând machete publicitare, articole, publicații și articole online în care nu s-au promovat pe ei, PNL -ul lor inept și programele lor în care nu crede nimeni, ci s-au complăcut într-o mizerie electorală fără egal, atacându-și adversarii în afara cadrului legal.

Plus că bietul Coteț își pregătise niște mash-uri imense unde mințea gros referitor la Pădurea Trivale, dar tot Biroul Electoral a stabilit că ele contravin legii și reprezintă publicitate electorală mascată. Așa că l-au obligat să le îndepărteze!

Un alt motiv pentru care Coteț nu mai poate dormi liniștit este faptul că sunt foarte mari șanse să se găsească pe locul al patrulea după alegerile din 9 iunie, după Cristian Gentea, Ionuț Codrea și Ionuț Moșteanu! Ori într-o atare situație, visul lui de a candida la un fotoliu de deputat în toamnă va deveni o imposibilitate absolută, pentru că nici măcar la PNL ratații și impotenții politici nu primesc a doua șansă!

D.M.D.

P.S. Noi punem oamenii pe primul loc! Și votăm cu omul care, de patru ani, de face să fim mândri că suntem piteșteni! Suntem o forță împreună!

Exit mobile version