Mihai Coteț – drona sinucigașă defectă din arsenalul PNL s-a detonat din nou. În Pădurea Trivale!

0
145

Mihai Coteț, liderul PNL Pitești, funcționează pe principiul unei drone kamikaze defecte. Adică, indiferent de context, de subiect, el se lansează într-un atac sinucigaș la adresa PSD. Atac în care eșuează penibil de fiecare dată, se compromite major și se face de râs, pentru că adevărul e mai puternic decât Bitpress, unica lui tribună de bătut câmpii!

Ultima lui găselniță, la fel de tembelă ca reproșurile pe care i le-a adus primarului Cristian Gentea după ce o mega furtună a provocat inundații de scurtă durată în Pitești, este politizarea a tot ce are legătură cu Pădurea Trivale!

Zice, acest trist și mărunțel urmaș al Brătienilor:,,Cât timp PSD este în fruntea Primăriei Pitești, singura modalitate de a proteja Pădurea Trivale este regimul de arie protejată. (…)Nu poți credita cu bună credință o administrație PSD, ținând cont de precedent.

Băi Coteț, tu ai avea dreptate, dacă nu te-ai înșela permanent și non stop.

Hai să te corectez puțin!

În primul rând, PSD n-a ocupat primăria precum SUA  Afganistanul! Administrațiile succesive social democrate au fost votate de piteșteni, cu uriașe majorități.

Deci? Hai că-ți traduc tot eu, că tu pari că înțelegi greu!

Dacă piteștenii au votat mereu PSD, cu o largă (Și aici nu mă refer la doamna ministru, să fie clar!) majoritate,  înseamnă că au fost mulțumiți de rezultate.

În democrație, Vox Populi Vox Dei! Deci, în principiu, poți să te duci liniștit să mai vinzi niște uleiuri auto, că viitorul va fi neschimbat. În sensul că noi vom vota oameni care fac, nu oameni care trăncănesc! (Dacă nu pricepi nici acum, îți desenez, promit!)

Doi, tu nu poți să ai încredere în PSD. Este dreptul tău legitim. Poți să nu crezi în PSD, așa cum PNL Argeș n-a avut încredere în tine în 2020, și nu te-a lăsat să candidezi la Primăria Pitești. Pentru că aveai doar 6,4% intenție de vot, lucru care i-a distrat mult pe rivalii tăi! Jură-te că nu spun adevărul!

Nici noi, 93% din piteșteni, nu avem deloc încredere în tine. Știi de ce? Pentru că, până în primăvara acestui an, ai avut majoritate în Consiliul Local Pitești. Ai fost un fel de primar din umbra, împotriva deciziei piteștenilor.

Ei bine, n-ai făcut nimic trei ani. Ați fugit doar după funcții, ca înecații! Să fiți șefi, să decideți, să controlați, să vă spună și vouă cineva, umil și smerit : Să trăiți, domn’ director! ‘Trăiți, Șefu!

Sorin Apostoliceanu a ajuns președinte la Consiliul de Administrație la FC Argeș, toți sclavii tăi de la PNL Pitești au fost vârâți prin fel de fel de consilii, AGA-uri și posturi călduțe.

Băi, nimic n-ați făcut! Absolut nimic! Voi, liberalii și useriștii, majoritari în CL Pitești până v-ați dat cu tesla în cojones, ați distrus circulația în Pitești cu sensuri unice și alte marcaje inepte, fiind forțați să reveniți asupra lor după ce v-a înjurat lumea fix între gingii! Îți mai adunci aminte cu interdicția de a urca, direct din bulevard spre Spitalul Județean de Urgență Pitești? De haosul pe care voi, liberalii și useriștii, l-ați provocat în Găvana?

Îți mai aduci aminte, măi Coteț, de faptul că trânteați în CL Pitești toate proiectele de hotărâre inițiate de primarul tău și al piteștenilor, Cristian Gentea? Eu îmi amintesc, pentru că eram în sală și te înjuram piperat, în calitate de cetățean (de al cărui vot îți băteai tu joc, cu Apostoliceanu și cu restul brigăzii vesele de nepricepuți!).

În al treilea rând, Pădurea Trivale nu este Parcul Yellowstone. Nici Retezat! Este o suprafață forestieră aflată pe raza municipiului Pitești. În această pădure se află obiective economice ultraapreciate de piteșteni, se află o grădină zoologică, se află cartiere de locuințe. Asta este realitatea, și ea nu poate fi schimbată prin nebunia voastră legislativă.

Piteștenii vor ca Trivale să fie Pădure Parc. Primarul nostru, dar mai ales al tău, Cristian Gentea, este obligat să respecte dorința comunității, nu obsesiile voastre. Mai ales că, timp de trei ani, cât timp voi, liberalii, ați fost ocupați să molfăiți beneficiile funcțiilor pe care le-ați ocupat, fără să vă recomande competența, buna credință sau cine știe ce IQ sprințar, n-ati scos un cuvânt despre pădurea noastră, Trivale.

Vara viitoare, când noi, piteștenii, vom merge la urne, vei constata că nu ne place demagogia, scandalul, dezinformarea. Vei obține un scor electoral care te va ejacula, băi Coteț, pentru totdeauna din politică! Vei putea să vinzi în continuare uleiuri și să scrii o carte de memorii (Sanchi, nu tu, Iulia!) în care să te plângi că piteștenii sunt foarte nerecunoscători și nu te-au votat, după patru ani în care n-ai făcut nimic, cu excepția unor filmulețe nasoale pe TikTok!

În rest, tu să fi sănătos. Că primar nu vei fi niciodată!

D.M.D.