Mihai Coteț de la PNL, isteric și frustrat, crede că primarul Gentea ar trebui să rezolve furtunile, inundațiile și codurile portocalii!

0
130

PNL Argeș a fost și este o grupare de psihopați furioși și bezmetici.

Acum câțiva ani, într-o zi superbă de vară, fostul lor șef, deputatul Adrian Miuțescu, a strâns toată presa argeșeană și, cu o față de Chucky castrat cu polidiscul, a început să urle ca nebunul că Institutul de Cercetări Nucleare îi iradiază pe locuitorii din  Mioveni și Pitești.

A ieșit balamuc mare, au sunat oameni grei de la ministere, de la academie, fizicieni etc., toți încercând să scoată bolovanul aruncat în lac de alde Miuțescu, celebrul inventator al strocătorului de roșii de la IPEE Curtea de Argeș! Până la urmă, cel mai probabil piticotul și-a luat pastilele, așa că subiectul s-a scufundat în prostia liberală de unde izvorâse!

Acum, într-o altă zi de vară, un alt liberal argeșean pare că a băut apă după Miuțescu. Este vorba de Mihai Coteț, șeful PNL Pitești, care ar vrea, în capul lui zgubilitic, ca primarul Piteștiului, Cristian Gentea, să fie un fel de Aquaman, care să poruncească la nevoie puhoaielor de apă să se retragă. Un fel de Moise, care să despartă șuvoaiele de apă care acoperă străzile din Pitești când plouă în neștire!

Băi Coteț, fi atent aici! Cum adică cine sunt? Sunt eu mă, piteșteanul normal și întreg la cap, exponentul clasei mijlocii, cu studii mai bune ca ale tale, cu un IQ mai ridicat, cu o viață mai frumoasă și mult mai fericită, fără frustrări și dorințe irealizabile, cum ai tu!

De ani de zile, eu și cei ca mine, adică majoritatea, cei care decidem cine este și cine va conduce urbea asta frumoasă, suferim crunt din cauza ta. Ne terorizezi pe facebook, pe youtube, acum și pe tiktok, cu sute de mesaje publice inepte, care put a frustrare și incapacitate de a înfrunta realitatea! Ești isteric, plin de draci și pari să nu înțelegi ce cauți tu în viața ta!

Vrei să fi primar, măi Coteț? Pe bune? În care univers paralel? Cine naiba te votează mă pe tine, moartea pasiunii electorale?

Joi, la Pitești, a plouat ca niciodată în ultimii ani. Știu că eram în trafic, în Pădurea Trivale. Am primit mesaje prin Ro Alert că este cod portocaliu de furtună, ploaie torențială și grindină. Pentru prima dată în viața mea, am văzut sute de crăci rupte de vânt. (Am zis crăci, nu craci, deci nu te mai gândi la Alina Gorghiu că iar o să ai vise pasionale!).

Cum să-l ataci mă pe primarul tău, Cristian Gentea, că nu a ieșit pe stradă să rezolve problema canalizării suprasaturate și înfundate? Ce putea mă, Coteț, să facă primarul tău în fața naturii dezlănțuite?

Public astăzi fotografii cu Parisul, Berlinul și Londra, metropole un pic mai mari decât Piteștiul, pe care ploile torențiale le-au transformat în lunci inundabile!

Știu că ești obraznic și fără bun simț, dar nu cred că ai tupeu să-mi spui că Parisul, Londra și Berlinul nu au canalizări corespunzătoare! Sau că primarii lor sunt de vină că n-au luptat cu puhoaiele, așa cum crezi tu că trebuie să facă un edil!

Băi, Coteț! Băi, flașnetă liberală dezarticulată care ești tu vai de capul tău!

Cristian Gentea, primarul tău și al piteștenilor este un altceva decât îți imaginezi tu că ar trebui să fie un primar! Gentea este un administrator modern al municipiului, un edil al mileniului trei, un profesionist care a fost votat pentru clasă, prestanță și capacitate managerială, nu ca să umble în cizme prin băltoace!

Știu că tu atâta poți, atâta înțelegi, atât te duce capul! Primarul Piteștiului nu desfundă canale în furtună, băi Coteț. Există oameni plătiți să facă asta, în termene rezonabile. Cum s-a întâmplat și ieri, la Pitești, unde la 30 de minute de la oprirea furtunii, nu era pic de apă pe străzi.

De unde știu? Păi eram acolo, transmiteam în direct pe facebook. Pentru că asta e meseria noastră, a jurnaliștilor : să facem adevărul să iasă la iveală, dincolo de minciunile unor politruci care se țin de fusta Alinei Gorghiu ca să aibă senzația că sunt și ei relevanți!

Cristian Gentea dezvoltă Piteștiul. Aduce sute și sute de milioane de euro în urbea noastră, spre deosebire de voi, liberalii, care nu știți altceva decât să faceți scandal, să criticați, să jigniți și să sabotați!

În fiercare zi, se semnează noi contracte, se realizează noi investiții. În timp ce Cristian Gentea se întâlnește cu prim ministrul Marcel Ciolacu, cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu etc., tu își verși frustrarea prin cartiere, unde te filmezi și numeri semafoare și trepte cu echipa ta de pulifrici la pubertate!

Băi, Coteț!

N-o să ajungi niciodată primar la Pitești! Cine sunt eu să-ți spun asta?! Ai uitat, este?! N-ai ținere de minte, pentru că ești ocupat să generezi răutate, ură și scandal pe unde treci, ca un lord Sith ofilit și ușor impotent administrativ, politic și intelectual.

Sunt eu, piteșteanul din clasa mijlocie. Exponentul celor care aleg primarul acestui municipiu. Iar noi vrem un om deștept, un om cu viziune, un administrator care să ducă Piteștiul spre viitor, așa cum este Cristain Gentea. Nu un lătrău trist ca tine, un COTEȚar care își imaginează că a fi primar este similar cu a fi Gogu, de la Apă Canal, cu cizme de cauciuc și pelerină de ploaie, bântuind prin furtuni ca să-l vadă oamenii, că de rezolvat oricum n-ar putea să rezolve nimic!

E urât ce faci, băi, Coteț! E mizerabil! E infect! Uita-te și tu în urmă și dă un singur exemplu în care n-ai criticat, în care n-ai contestat, în care n-ai făcut spume sub mustață pe facebook, când a venit vorba despre activitatea și super reușitele primarului tău, Cristian Gentea!

Ești plin de fair play ca tinerețea Alinei Gorghiu de dragoste curată, adulterină!

N-o să ajungi niciodată primar al Piteștiului, băi Coteț. Nu meriți! Nu poți! N-ai cum! Știu că ăsta e visul tău de liberal trist și frustrat. Dar tot ce îți pot spune acum este că va deveni un vis tare umed, pentru că piteștenii vor micționa masiv, cu jet, pe speranțele tale edilitare. Dacă te uiți bine, o să mă vezi acolo, printre ei!

Băi, Coteț, nu vei fi niciodată primar. Pentru că, din nefericire pentru tine, ai ales să fii măgar!

D.M.D.

P.S. Timp de doi ani și jumătate, până v-ați dat cu tesla în… cojones, ați avut majoritate PNL plus USR în Consiliul Local Pitești. N-ați făcut nimic cu ea. Nici un proiect, nicio decizie corectă pentru Pitești, nicio reușită administrativă.

Băi Coteț, vouă nu PUTEREA vă lipsește, ci inteligența! Iar asta e boală fără leac!