Lista USR-PLUS pentru Camera Deputaţilor, un ghiveci de penali, ţepari şi amici ai şefului filialei! Emilia Mateescu, executorul care a sechestrat doi copii într-o locuinţă la Bradu, şi ţeparul Dragoş Mihai Tănase – armele secrete ale politrucului cu diplomă de la Bioterra Ionuț Moșteanu!

0
1922

Argeşeni, iată o veste minunată: USR-PLUS şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. Este una dintre cele mai sinistre combinaţii posibile.

La Camera Deputaţilor, căci aici sunt problemele grave, pe primul loc se află Ionuț Moșteanu, liderul organizaţiei, personaj care nu doar că este în centrul unui scandal naţional gen Liviu Dragnea – a angajat la cabinetul său parlamentar o persoană care a lucrat (şi) pentru USR Argeş – dar are şi grave probleme de integritate. A abandonat o facultate de stat în anul al III-lea, a terminat apoi o facultate particulară (de care a recunoscut că-i este ruşine!), susţine că a obţinut o licenţă la alt profil la o fabrică de diplome (Universitatea Bioterra!).

Pe locul al doilea, Adrian Ştefan Cârstea, un ilustru necunoscut în politica argeşeană (a apărut în prim-plan la „locale”, când a pierdut jenant!), om de paie amic din copilărie al lui Ionuț Moșteanu.

La poziţia a treia, după cum „Ziarul de Argeş” a anticipat, îl găsim pe executorul judecătoresc Emilia Mateescu, o persoană cu dosare penale, celebră la nivel naţional pentru că a sechestrat doi copii într-o locuinţă de la Bradu, totul în cadrul unei executări abuzive. Tot Mateeasca a fost salvată de jandarmi când a fost la un pas să fie linşată de salariaţii Arpechim în timp ce comitea un alt abuz strigător la cer.

Este aceeaşi Emilia Mateescu care s-a făcut de râs atunci când a încercat să ocupe postul de secretar al judeţului Argeş, obţinând la examinare o notă jenantă: 5,5!

Pe locul al patrulea se află Ionuț Bogdănel Marina, iar pe locul 5, Dragoş Mihai Tănase, cel care a coordonat campania mizerabilă a USR-PLUS la Mioveni. Tănase are mai multe dosare pe rol, fiind recunoscut ca un țepar notoriu!

Vom reveni!

D.M.D.