Liberalii l-au adus pe Ionuț Stroe, zis ,,Omul în chiloți”, să-l înjure pe primarul piteștenilor, Cristian Gentea, pentru că …face prea multe pentru FC Argeș și pentru comunitate!

0
385

PNL Argeș este dovada vie a impotenței politice. Nu doar că, dintotdeauna, au pierdut absolut toate alegerile (din 3 municipii și 3 orașe, liberalii n-au reușit să câștige nici o funcție de primar!), dar eșecurile repetate și categorice i-au transformat, la nivel de mentalitate și reacție publică, în niște frustrați cu suflete cariate!

Ei n-au realizări. Nu pot spune argeșenilor în general, și piteștenilor în special, că au făcut asta, și asta, și asta. Și că vor face aia, și aia și aia! Pentru că, fiind vai de mama lor, nu sunt votați niciodată, nu devin relevanți niciodată pentru comunitate.

Așa că s-au trasformat în niște lătrăi isterici, care nu știu decât să critice, bălos, realizările altora!

Doi papagali din PNL, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al partidului și Cătălin Andrei, omologul primului la nivelul PNL Argeș, s-au filmat înjurându-l pe Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Din fericire, deputatul Ionuț Stroe n-a mai apărut în chiloți, cum obișnuiește! Dar lucrurile pozitive s-au oprit aici, pentru că discursul lui a fost la fel de dezaxat, iar delirul lui de politruc a rămas nemodificat. Secondat de Cătălin Andrei, din Bascov, fostul ministru liberal Stroe  s-a trezit vorbind despre FC Argeș. Firește, ca să ajungă imediat la primarul Cristian Gentea pe care, evident, l-a criticat în tot podcastul pentru că se implică în povestea FC Argeș!

Trecem peste faptul că doi chiloțari liberali care nu locuiesc în Pitești își dau cu părerea despre un lucru care nu-i privește, în numele unui comunități pe care nu o reprezintă! Să presupunem că au vorbit mult și prost în numele libertății de exprimare, care este absolută! Până la urmă, și perverșii care participă în chiloți la ședințe de guvern au tot dreptul să bată câmpii. Așa avem și noi de cine râde, nu-i așa?

Ce-i doare pe acești micuți triști, care sunt în acest moment la 9% intenție de vot în Argeș, undeva cu 400% mai puțin decât PSD?! Păi îi deranjează că primarul Piteștiului, Cristian Gentea, se implică în activitatea clubului FC Argeș! Îi deranjează faptul că, deși PNL s-a opus din toate puterile, primarul Gentea a reușit să obțină fondurile necesare ridicării stadionului Nicolae Dobrin, care va fi una dintre cele mai moderne arene sportive din România! Îi deranjează faptul că piteștenii sunt entuziasmați de faptul că au din nou echipa lor de suflet în prima divizie, unde obține rezultate foarte bune. Asta dacă analizăm corect, prin prisma superbugetelor de care se bucură alte echipe și piedicilor pe care le-au pus clubului FC Argeș liberalii și partenerii lor scelerați din CL Pitești, useriștii!

Adevărul este însă imposibil de contestat, oricât au încercat omul în chiloți de la PNL, Ionuț Stroe, și acest Nicu Paleru al PNL Argeș, Cătălin Andrei!

Cristian Gentea este salvatorul FC Argeș! Primarul nu doar că a impulsionat promovarea echipei din eșalon în eșalon, până a revenit acolo unde îi este locul, dar este și omul care, cu mult înainte de a ajunge edilul Piteștiului, a căutat sponsori și a asigurat cea mai mare parte a bugetului echipei! Asta e realitatea, pe care n-o poate nici schimba, nici altera omul în chiloți de la PNL și caraghiosul lui coleg din Bascov prin gura căruia își face Alina Gorghiu nevoile. Auzite!

Ce era FC Argeș fără implicarea lui Gentea? O echipă din liga a patra, cu un buget penibil, cu jucători de județeană, cu un stadion dărăpănat și cu zero speranțe de viitor!

Despre implicarea administrației în sprijinul clubului alb violet ar trebui să ne pronunțăm noi, piteștenii, nu tot felul de fute vânt veniți pe aici când a sunat goarna Salteluța. Iar piteștenii sunt mulțumiți, ca să nu zic încântați de-a dreptul de tot ce face Gentea pentru comunitate! Lucru care se va vedea la vot, vă garantez!

În doar doi de mandat, Cristian Gentea a inaugurat Sala Polivalentă Pitești Arena, o o adevărată bijuterie ultramodernă, a obținut banii pentru stadionul Nicolae Dobrin, a asfaltat zeci și zeci de bulevarde și străzi, a pus ordine în sectorul imobiliar care se dezvolta haotic, beneficiind de corupția și indolența unor funcționari, a obținut finanțare pentru zeci de proiecte prin PNRR și nu numai, a modernizat și a extins transportul public de călători în toată Zona Metropolitană Pitești, a modernizat Bazinul Olimpic care ajunsese o ruină, a coordonat un program accelerat de investiții în unitățile de învățământ din Pitești etc etc. Aș putea să o țin așa mult și bine, dar nu este nevoie! Piteștenii știu cum stau lucrurile și, după cum s-a văzut în celebrul sondaj ,,PNL EGAL 9%”, sancționează derapajele caricaturilor, cu chiloți sau fără (doamna președinte, ați văzut că aici am fost drăguț și n-am dat nici un nume!).

M-am născut la Pitești și trăiesc în Pitești! Cristian Gentea este primarul de care municipiul și comunitatea au avut mereu nevoie! Noi, cei care vedem realitatea, avem obligația, pentru noi și copiii noștri, pentru părinții și bunicii noștri, să nu lăsăm niște venetici în chiloți și niște doamne rele de muscă să ne pună în pericol viitorul!

Să nu uitați ce se întâmplă la București, Timișoara, Constanța, Câmpulung etc., unde minciunile liberalilor și useriștilor au provocat adevărate nenorociri și au întors comunitatea în evul mediu: fără căldură, fără apă caldă, cu costuri de 10 ori mai mari pentru locurile de parcare etc.

D.M.D.