Liberalii argeşeni şi-au dat arama pe faţă încă din prima lună: După ce i-au înjurat pe bugetari timp de trei ani lungi de Opoziţie, Adrian Miuțescu şi băiatul său de nota 3, Răzvan, şi-au aranjat slujbe la stat pe un sac de bani!

0
292

Adrian Miuțescu este orice, numai un lider politic nu. Adversarii râd de el pe unde-l prind, în timp ce colegii lui din PNL Argeş îl consideră un fel de mascotă a filialei şi îl tolerează în scaun doar fiindcă au nevoie de semnătura lui pentru a ocupa anumite funcţii şi pentru că este un fel de amic sclavete al premierului Ludovic Orban.

Faptul că are un metru şi jumătate cu mâinile deasupra capului l-a transformat pe mititel într-un mare complexat. Incapacitatea lui cronică de a lega trei fraze coerente, alura lui de campion la coniac-canoe, vocea sonoră care aminteşte de celebrul cuc alergător din desenele animate, toate acestea i-au determinat pe argeşeni să-l considere o caricatură politică.

El este omul care, cu vocea sugrumată de emoţie, a anunţat că ICN îi iradiază pe argeşeni, apoi a rectificat spăşit şi speriat după ce a fost ameninţat cu un proces public ce l-ar fi făcut de râs în toată România. Pentru că, evident, bătea câmpii!

Ne-am lămurit deci, pe Miuțescu Adrian, şeful PNL, nu-l dă inteligenţa afară din casă. Are un IQ proporţional cu statura!

Fiul său, Răzvan Miuțescu, îi seamănă. Plus că are şi un background spectaculos, fiind autorul unei spectaculoase note de 3 la bacalaureat, care l-a calificat pentru un viitor glorios în politică.

Ăştia doi, Lolek şi Bolek, doi papagali care vituperau bălos împotrivă bugetarilor plătiţi cu salarii mult prea mari faţă de ce ar merita, s-au teleportat la finele anului trecut în două funcţii mult peste nefericitele lor posibilităţi. Adrian Miuțescu a fost numit preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, iar Răzvan Miuțescu a fost detaşat printr-o inginerie la Curtea de Conturi, unde va face… control la instituţii şi entităţi bugetare!

Băi urmaşi săraci cu duhul ai Brătienilor, păi n-a durat nici o lună de când aţi ajuns la putere, mă, până v-aţi dat arama pe faţă? Nu mai sunt nasoi şi paraziţi bugetarii de când aţi penetrat şi voi rândurile lor, cu ajutorul beţivului Sică Mandolină? Nu vă e, mă, ruşine, terminaţilor? Nu puteţi şi voi să fiţi antreprenori, să câştigaţi un ban în economia de piaţă fără să mai aşteptaţi ca milogii tot banii din taxele şi impozitele românilor?

Tupeul clanului Miuțescu depăşeşte totuşi orice a existat vreodată în Argeş. Somat să explice cum dracului a ajuns un analfabet funcţional ca fi-su la Curtea de Conturi, liderul PNL Argeş a reacţionat extrem de violent verbal, spunându-i jurnalistei care a descoperit măgăria că nu mai are ce căuta la conferinţele de presă ale liberalilor argeşeni!

Hai zi să mori tu, piticule! Sunt bani publici, mă, aşa că va trebui să răspundeţi cu lux de amănunte. Voi credeţi că totul vă este permis şi că puteţi să vă purtaţi ca nişte gangsteri liberali interbelici? Ei bine, nu! Absolut deloc! Au ajuns alţii la puşcărie după şapte-opt ani (vezi Gheorghe Ştefan, Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Elena Udrea, Cristian Poteraş etc.), toţi oameni grei, nu fute-vânt ca voi!

Ameninţaţi jurnalişti? Proastă alegere! Punem pariu?!

D.M.D.