Lavinia Năstase e traumatizată: crede că toţi au puţa mică ca bărbat-su!

0
1441

20-dec-lavinia-nastaseSe zice că noaptea toate femeile sunt frumoase. Lavinia Năstase nu! Ea rămâne la fel hidoasă şi dacă o priveşti noaptea, într-un tunel, cu ochelari de soare şi cu ochii închişi!

Totuşi, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului: Lavinia Năstase este proastă ca noaptea. Asta în zilele ei bune, pentru că altfel este de-a dreptul retardată! Gălăgia pe care o face această vidanjă defectă în spaţiul public are un singur motiv: să se răzbune pentru că aleşii piteştenilor n-au vrut s-o numească pe ea, schiloada porno, director la Centrul Cultural Piteşti.

Ghinion! Se mai întâmplă! Nici Consiliul Judeţean nu-ţi va mai finanţa vreun jeg de proiect, pentru că noua conducere a instituţiei încurajează munca, nu cerşetoria! Am eu o presimţire că aşa va fi, miloagă penibilă!

În altă ordine de idei, trebuie să recunoaştem: chiar dacă nu pare, noi o compătimim sincer pe Lavinia Năstase. Bănuiesc că a remarcat toată lumea că, atunci când se ceartă cu diverşi cetăţeni pe facebook, descompusa în cauză le tot spune că o au mică!?! Pentru ea, nefericita, a devenit o obsesie. Îi este greu să priceapă că nu toţi sunt ca tătăiţa cu care împarte ea patul! Există şi bărbaţi care pot face şi altceva decât pipi cu chestia aia de care tu nu ai parte, frustrată mică şi strâmbă! Salută-l pe strămoş din partea noastră! Dacă, fireşte, mai ţineţi legătura!

Mii de argeşeni o detestă pe japiţa asta urâtă şi ticăloasă! Fiecare a avut de-a face cu ea, a fost oripilat în vreo conjunctură de comportamentul ei de ţaţă bolnavă psihic. Nimeni până astăzi n-a avut un cuvânt frumos de spus în favoarea ei, o intervenţie de bun-simţ, aşa cum se întâmplă în cazul altor subiecte. Toţi, dar absolut toţi ne cer să continuăm, pentru că nenorocita asta le-a mâncat zilele tuturor.

Promit, aşa vom face!

D.M.D.

P.S. Dacă vă vine să credeţi, Lavinia Năstase este atât de urâtă încât atunci când intră într-o toaletă cu oglindă îi opresc buletinul drept garanţie!