Lasconi de la USR Cîmpulung zice, din puțul gândirii ei limpezi ca un pahar de tulburel, că introducerea unui prag pentru abuzul în serviciu ar fi însemnat dezincriminarea furtului!

0
251

Nu mai există în Argeș o creatură politică asemenea fostei bucătărese de la MasterChef Elena Lasconi, primărița veselă de la Câmpulung.

După ce i-a păcălit pe musceleni și s-a înscăunat pentru patru ani la primărie, această făptură rubensiană, fan declarat al progresismului scelerat și agent (în) secret al lui Bachus, arată acum cât de proști îi consideră pe cei care au votat-o. Pentru că doar lor li se adresează, având în vedere că, restul, n-ar vota-o nici sub tortură!

Neavând cum să rateze povestea cu pragul pentru abuzul în serviciu, unde toată spuma analfabeților din USR a ținut să se facă de râs și să-și arate lipsa de cunoștiințe juridice, Lenuța Lasconi a oferit o serie de declarații pentru site-ul Ho(i)tnews, prin care a demonstrat că orice umbră de inteligență de care ar putea fi suspectată, dispare imediat ce deschide gura!

,,De ce nu faceți un prag pentru furt? Intră unul în magazin și fură un televizor. Nu pățește nimic, fiindcă n-a furat zece!!(…)”.  

Dacă o fostă vedetă TV, ca Lenuța, gândește așa, trebuie să-i spunem că este (exagerat de) deficitară la capitolul inteligență. Că abuzul în serviciu este abuz în serviciu și că furtul este furt. Că abuzul în serviciu poate fi comis și fără intenție. Că s-ar fi eliminat doar răspunderea penală, răspunderea disciplinară, administrativă, civilă, după caz, ar fi rămas, iar prejudiciul ar fi fost acoperit. Că furtul a fost, este și va fi sancționat penal!

Vreau s-o asigur pe doamna Lasconi de la MasterChef (cu degetele încrucișate la spate!) că este o femeie frumoasă, deșteaptă și cultă, și că inteligența ei spectaculoasă confirmă faptul că din stejar stejar răsare, iar din doi nefericiți o amețită mai mare! Și că mă rog zilnic să-i dea Dumnezeu tot atâta sănătate și clipe fericite cât adevăr este în logica ei beton, de useristă la menopauză!

Ce i-aș mai spune doamnei Elena Lasconi? Doar că, de fiecare dată când o văd, de fiecare dată când o aud,  m-aș duce până în Suedia să-mi reînmatriculez mașina. Pentru că o opinie politică apăsată și în public exprimată, vorba idiotului de la Cotroceni, te ajută uneori să revii cu picioarele pe pâmânt!

USR USR, CĂ CA tine nu mai e!

D.M.D.