Lansat pe orbita politică de Alina Gorghiu, șeful PNL Albota a venit la ședință cu părinții, soția, cumnata și încă vreo trei din comună, onoarea fiindu-i ,,reperată” de Mihai Coteț și o trupă de piteșteni!

0
307

Sub bagheta magică a doamnei Alina Gorghiu, minunata șefă a PNL Argeș pe care răuvoitorii o poreclesc, din motive obscure, Salteluța (dezavuăm în mod categoric!), liberalii piteșteni și nu numai s-au reunit la Albota pentru a reanima o organizație locală în derivă. Vedem imediat dacă au reușit. Deocamdată, iată concluzia reuniunii pe pagina PNL Argeș, formulată într-un limbaj ieftin și vesel de lemn, cum numai propagandiștii liberali cunosc și întrebuințează:

,,Astăzi a fost ales noul președinte al organizației PNL Albota Arges, în persoana tânărului nostru coleg, Dumitru Roland Florian. Într-un timp foarte scurt, Roland a reușit să coaguleze o echipă tânără și energică, pregătită sa ofere o alternativă de viitor pentru administrația din comuna Albota.

Cu multă încrederea și împreună putem face din PNL Albota o organizație puternică și unită, bazată pe valorile liberale, pe respectul față de cetățeni și pe responsabilitatea socială.

Roland Dumitru a precizat în mesajul său că a pregătit o serie de proiecte privind dezvoltare locală pentru comunitatea locală. Multe proiecte au fost concepute în urma consultărilor cu cetățenii și cu autoritățile locale și au ca scop îmbunătățirea calității vieții și a infrastructurii din localitate.(….)

Foarte mișto, dacă n-ar fi vorba de niște minciuni mai ceva ca la festivalul Brătianu!

Totuși, până la minciuni, ar fi bine ca ditamai partidul de guvernământ, condus de ditamai șefa Senatului României, să folosească postaci care au terminat clasa a patra! ,,Cu multă încrederea”, e rușinică rău de tot, mai ales că este a 187 greșeală de pe pagina PNL Argeș în ultima lună.

Dumitru Roland Florian, noua speranță a liberalismului rural preorășenesc, a coagulat, probabil, niște lăptic să-și facă niște brânzică de văcuță. Pentru că echipă tânără și energică la PNL Albota nu putea coagula, fiindcă n-a existat și nu există.

Din cei 25 de  participanți la reuniunea veselă ca un prohod, organizată de Alina Gorghiu pentru Roland de Albota (care va avea soarta celebrului său tiz, doar că în plan politic!), doar vreo 3 erau din comuna pe care acest băiat vrea s-o conducă. Vreo trei așa, mai vai de ei, despre care nu vorbim aici de rușine. Rușinea lor!

În rest, era susținut puternic de tată, mamă, soție, cumnată și un văr, precum și de Mihai Coteț și de o trupă de liberali piteșteni, toți cu funcții în partid și, pe cale de consecință, la stat. Dacă are cineva ceva de contestat, avem fotografiile și îi luăm om cu om, unul câte unu și ne distrăm ca la balamuc!

Pentru că n-ai cum să vrei să fi primar la Albota și să nu reușești să strângi la ședință 5 cetățeni din comună cu care să nu fi rudă! Este de râs, vorba lui Bogdan Olteanu când a văzut-o prima dată pe ex. feblețea lui carieristă!

Ce ar mai fi de spus, pentru că argeșenii, în general, și locuitorii comunei Albota, în special, au tot dreptul să știe adevărul?!

Mai nimic, doar că Dumitru Roland Florian locuiește în comuna Bradu, cum urci panta de la ieșirea din Pitești. Punem poze cu casa și omul în curtea lui, dacă trebuie. El nu locuiește deloc în Albota, unde are un domiciliu fictiv, care nu corespunde realității. Proprietatea la care pretinde că locuiește este vândută de mult, din câte știm noi, de sora mamei lui.

Este evident că nu ai cum să locuiești într-o casă deținută de persoane cu care nu ai nici o legătură. Dacă vă amintiți, pentru așa ceva și-a piedut funcția, tot în urma dezvăluirilor din ,,Ziarului de Argeș”, o altă urmașă de doi lei și cinsprezece bani a brătienismului militant, Argentina Culcuș de la Mioveni.

În rest, repet ce am mai spus de sute de ori, băiatului îi este rușine de viața la țară, de comuna Albota și de locuitorii săi, lucru evident din moment ce, pe facebook, lângă fotografia în care stă bot în bot cu doi delfini, spune că TRĂIEȘTE ȘI LOCUIEȘTE ÎN PITEȘTI!

Rușine să-i fie? Dar de ce,  pentru că liberalii sunt obișnuiți să aleagă prost când vine vorba de candidați și să obțină scoruri electorale dintr-o singură cifră la Albota!

Ar mai fi totuși ceva. Inițial, s-a crezut că d-na Gorghiu Alina, șefa lor, a venit la Albota să plătească cei 1000 de lei pe care primarul Ion Dumitru i-a cheltuit cu meniul ei, la Marriott, atunci când s-a cam invitat singură la un eveniment al Asociației Comunelor din România. Atunci, din ce spunea stăpâna liberalilor argeșeni, primarul PSD era un edil excepțional, pe care l-ar fi dorit intens în PNL Argeș.

În rest, e clar că omul nou, care locuiește în Bradu și își petrece timpul la Pitești, are multe proiecte. Numai că ele n-au treabă cu Albota, comună pe care nu o cunoaște și, despre care, când vorbește, îi crește nasul ca lui Pinocchio! Pentru că, spre exemplu, zice că ,,Multe proiecte au fost concepute în urma consultărilor cu cetățenii și cu autoritățile locale”.

Cetățenii v-am spus, n-au nici o treabă cu el, nici n-au venit să-l susțină, iar cu autoritățile locale din Albota nu s-a consultat decât, probabil, în vis.

În fine, avem senzația că ne vom distra copios cu domnul operator PC, topograf sau ce se va hotărî până la urmă că este domnul Roland, de la PNL Gorghiu!

D.M.D.