La revedere, Claudiu Niculescu!

0
347

      cs_mioveni_echipa  O noua infrangere pentru CS Mioveni; a treia pe propriul teren, din acest tur de campionat si a patra din toate meciurile disputate pana acum. Nici in plan organizatoric lucrurile nu sunt prea roz pentru clubul argesean, caci se pare ca echipa ii spune adio antrenorului Claudiu Niculescu.

Ieri, 19 octombrie, pe site-ul oficial al CS Mioveni se anunta ca echipa va avea un nou staff tehnic. Nemultumiti de rezultatele inregistrate de echipa in acest sezon, atat conducerea clubului, cat si antrenorul Claudiu Niculescu, au decis sa incheie colaborarea, pe cale amiabila desigur, si sa rezilieze contractul in vigoare. Noul antrenor ar echipei va fi Marius Stoica.

marius_stoica_antrenor_cs_mioveniMeciul de sambata cu CSM Rm. Valcea a fost ultimul pentru formula Claudiu Niculescu – Cornel Dobre secund, caci infrangerile consecutive par a nu fi fost pe placul conducatorilor clubului sportiv. Noul antrenor, Marius Stoica, are ceva experienta in spate. A pregatit pana in prezent echipa de Juniori B a clubului, a fost membru component al echipei de fotbal CS Mioveni, atat ca jucator, cat si ca secund si antrenor principal. El va colabora de-acum cu Iordan Eftimie si Mihai Olteanu, ca secunzi, si Iulian Ilie, ca antrenor de portari.

Noul staff tehnic a fost prezentat luni, 19 octombrie, intregii echipe de jucatori, avand loc chiar si un antrenament initial. La fel ca si Marius Stoica, nici secunzii sai nu sunt incepatori in ale fotbalului: Iordan Eftimie este un fost antrenor al CS Mioveni, Mihai Olteanu ocupa de doi ani de zile pozitia de secund, in timp ce Iulian Ilie a jucat ca portar pentru echipa din Mioveni, a antrenat portarii galben-verzilor si in trecut si a ocupat pana de curand pozitia de antrenor secund al echipei Juniorii U 19.

Cu toate aceste schimbari, clubul argesean spera ca echipa sa ajunga la un nivel cat mai inalt cat de curand si sa satifaca asteptarile celor ce o vor mai sus de Liga a II-a.

Redactor: Luca Mateescu