La PNL Argeş domneşte o atmosferă de ospiciu supraaglomerat în care s-au terminat medicamentele: şapte primari şi jumătate vor să-l dea jos pe Adrian Miuțescu, zis El Chapulo, şi să-l înlocuiască temporar cu Rareş Bogdan, zis Curleone!

0
220

Ieri, un grup de opt primari liberali, avându-i ca principali exponenţi pe doi foşti PDL-işti, Ion Baicea de la Costești şi Ion Dumitrache de la Poiana Lacului, a organizat o conferinţă de presă în care a încercat să-şi anunţe un fel de armistiţiu cu şeful lor Adrian Miuțescu, zis El Chapulo, politicianul de 153 cm cu mâinile ridicate! În 30 de ani de politică argeşeană n-am văzut ceva mai tare.

La PNL Argeş domneşte cumva o atmosferă de ospiciu supraaglomerat în care s-au terminat medicamentele. Preşedintele Miuțescu şi gaşca lui deja au împărţit toate funcţiile posibile în cazul în care PNL ajunge la guvernare, Narcis Sofianu şi Tiberiu Irimia visează umed cum vor conduce ei Piteştiul, iar Baicea, Dumitrache&co au mers la Bucureşti şi l-au contactat pe Rareş Bogdan pe care l-au rugat să accepte să fie preşedinte interimar al PNL Argeş.

Rareş, nici el tocmai întreg la cap, le-a promis că vine, deşi preşedintele PNL Ludovic Orban le-a declarat răspicat acestor primari că-l susţine categoric pe Adrian Miuțescu şi se opune la fel de categoric soluţiei Rareş Bogdan!


Nu râdeţi vă rog, că asta nu e tot. Ion Dumitrache, întrebat de jurnalişti cum poate fi întronat Rareş Bogdan peste capul preşedintelui Orban, le-a declarat furibund, cu inteligenţa lui sclipitoare: „Păi ce, la noi e PSD? E dictatură? Ce trebuie să fie Ludovic Orban de acord?”. Nu, coaie, cum să fie nevoie de acordul lui Orban?! E de-ajuns să vreţi voi, şapte primari şi jumătate (Virgil Baciu de la Corbi e membru PNL wanna be!). Ce mai contează că papagalul de Miuțescu a fost totuşi ales statutar, ce mai contează că omul este liberal de când se ştie în timp ce voi sunteţi nişte slugi băsiste intrate pe uşa din dos în PNL, ce mai contează că pentru a fi lider trebuie să fii ales de organizaţia judeţeană prin vot deschis, nu adus în portbagaj de şapte primari combinatori şi şeful oilor de la Corbi etc.?
Momentan ne-am liniştit. Primarii au îngropat securea războiului până după prezidenţiale şi ne-au spus că ei îl susţin pe Werner la alegeri, lucru care pe noi, marea majoritate a argeşenilor, ne umple de scârbă! Pe Klaus însă îl linişteşte, pentru că e mare lucru să beneficiezi de câteva sute de voturi în fiecare dintre cele şase comune conduse de pucişti şi de vreo două mii la Costești, unde domneşte (ÎNCĂ!) incompatibilul Baicea Ion!
Revenim să-i ajutăm să se facă de râs pe toţi cei implicaţi.
Cât despre faptul că se luptă doi pitici isterici, Rareş Bogdan şi Adrian Miuțescu, noi mergem pe criteriul deja consacrat: susţinem cretinul cel mai puţin periculos. Adică pe Miuțescu!
D.M.D.