La Mioveni se lucrează intens la refacerea a marcajelor rutiere longitudinale și a celor de la trecerile de pietoni, pe mai multe străzi, în special cele pe care s-au finalizat lucrările de reabilitare!

0
52

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni aduce la cunoștiința locuitorilor urbei că Serviciul Întreținere Patrimoniu continuă lucrările de refacere a marcajelor rutiere longitudinale și a celor de la trecerile de pietoni, pe mai multe străzi, în special cele pe care s-au finalizat lucrările de reabilitare. Trecerile de pietoni sunt refăcute în culori alb-roșu, cu vopsea biocomponentă, pentru a fi mai vizibilile.

De asemenea, se continuă lucrările de reparație și întreținere la locul de joacă situat pe strada Mihail Sorbul din cart. Colibași. Atât echipamentele din locul de joacă cât și covorul de tartan urmează să fie recondiționate.

Fântâna publică din cartierul Racovița a fost, la rândul ei, recondiționată.

Autospecialele pentru măturat mecanizat sunt în teren încă de dimineață, la fel și echipele care se ocupă de măturatul manual și au grijă ca principalele artere, străzi, alei, parcări să fie curate.

Serviciul Spații Verzi continuă lucrările de cosit, tuns gard viu, întreținere a trandafirilor, udarea arborilor, arbuștilor și a suprafețelor gazonate din oraș.

 În acst moment, se lucrează la curățarea rigolei de pe Strada Perilor.