La Călinești, mergem înainte și punem oamenii pe primul loc! Continuitate, progres și dezvoltare! Trandafiri, frumusețe și competență, nu relicvele frustrate ale unui trecut odios!

0
91

În câteva cuvinte, să rezumăm situația la Călinești.

Ionuț Gheorghe a fost director al Spitalului Călinești exact în vremea în care partidul lui, dimpreună cu primarul lui de la acea vreme, Nicolae Gavrilescu, au închis spitalul. Nu doar spitalul din Călinești l-au închis băsiștii regrupați astăzi în PNL, ci și alte câteva sute de spitale la nivel național.

A fost un atentat la sănătatea poporului român, o mizerie odioasă cum doar niște oameni fără Dumnezeu sunt capabil să comită!

Deci, orice spune Ionuț Gheorghe că va face în legătură cu spitalul, este o sfidare. O insultă la adresa oricărui cetățean din Călinești.

Eu nu cred că un om normal va putea uita vreodată porțile spitalului zăvorâte, bolnavii aruncați în stradă, uriașa comunitate de pacienți abandonată și lipsită de tratament.

De asta Ionuț Gheorghe, vă las scris aici, nu va sări de 10% din voturi.

Cealaltă infecție politică din comuna noastră este Sprijin Călinești, o latrină, o dejecție, un cont de facebook editat de habar n-am cine, dar în mod categoric avem de-a face cu o persoană cretină, frustrată și cu o activitate sexuală tristă, cel mai probabil manuală.

Doar așa as-ar putea explica șovoiul de lături deversate aproape zilnic de pe acest cont de facebook asupra comunității! Din fericire însă, locuitorii Călineștiului nu agrează acest furuncul de răutate, așa că reacțiile provocate, ca și daunele, sunt minime!

Ideea este că trebuie votat cu oricine numai cu liberalii și cu alianța lui Orban cu useriștii și cu PMP-ul nu!

Nu merită, în opinia mea, să irosim voturile, când putem susține continuitatea, progresul, când putem vota pentru viitor, nu pentru relicve ale trecutului!

Pe 9 iunie, ca peste tot în Argeș, vom pune oamenii pe primul loc! Ceilalți, vorba maestrului Florin Piersic, pot să ne giugiulească bărzoiul!

D.M.D.