La Bradu, jigodiile îşi fac în continuare de cap: maşini inscripţionate ilegal circulă ziua în amiaza mare, iar nişte cretini de la USR îşi lipesc afişele peste cele ale ALDE! Poliţia doarme!

0
510

Comuna Bradu continuă să fie Vestul Sălbatic al Argeşului. Sub privirile impasibile ale poliţiştilor din comună, echipa PENALULUI Florin Frătică face campanie electorală ilegală pentru Alina Frătică folosind microbuze inscripţionate. Fotografia pe care o publicăm astăzi, tot în exclusivitate, a fost făcută aseară, în parcarea de la Auchan! După cum se vede, în pofida sesizărilor noastre, conducerea IPJ Argeş se face că plouă şi că nu observă atât încălcarea legii de către echipa fostului (şi probabil viitorului!) puşcăriaş Florin Frătică, cât şi lipsa de reacţie la fel de gravă a poliţiştilor din comună.9-dec-balamuc-electoral-bradu-29-dec-balamuc-electoral-bradu-1

Foarte bine. Atunci trimitem mâine imaginile la Inspectoratul General al Poliţiei şi la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Nu ne costă decât două click-uri…

În altă ordine de idei, se vorbeşte tot mai insistent în comună despre posibile fraude electorale, despre mită electorală care urmează să se dea în ziua votului, când nişte jeguri umane se pregătesc să transporte oameni la vot cu maşinile personale, maşini în care se va cumpăra şi votul! În ceea ce ne priveşte, vom fi prezenţi la Bradu duminică şi promitem, în cazul în care informaţiile noastre se vor confirma, sesizări penale fără număr.

D.M.D.

P.S. La un moment dat, tot ieri, nişte cretini de la USR au intrat şi ei în acţiune la Bradu lipindu-şi afişele peste afişele ALDE. Aşa, că tot sunt ei un partid nou, moral cât cuprinde şi plin de fairplay! Mi-e tare scârbă, zău!