Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de munca! Vezi aici detalii!

0
1688

kaufland_locuri_de_muncaKaufland Romania scoate la concurs o multime de locuri de munca, in toata tara. Inclusiv in magazinele din judetul Arges!

Primul post scos la concurs este cel de sef de magazin. Se fac angajari pentru magazinele Kaufland din Alba Iulia, Arad, Bacau, Bistrita, Bucuresti, Braila, Brasov, Calarasi, Campulung Muscel, Caransebes, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galati, Hunedoara, Iasi, Medias, Mioveni, Oradea, Orastie, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ramnicu Valcea, Resita, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Targu Jiu, Targu Secuiesc, Timișoara, Targu Mures si Turda. Managerul de magazin se ocupa de conducerea, coordonarea și controlul optim al activitatilor și angajatilor, de motivarea și dezvoltarea profesionala a acestora, de implementarea și respectarea standardelor conform politicii companiei si de realizarea planului de vanzari și a inventarelor, dar si de respectarea bugetelor.

In orase ca Buzau, Constanta, Mangalia, Ramnicu Valcea si Sighisoara se fac angajari pentru postul de coordonator distributie de presa. Cei selectati vor avea ca task-uri realizarea unei situatii privind numarul de casute postale din aria alocata si angajarea distribuitorilor de ziare Kaufland; coordonarea şi supravegherea activitatii de distributie.

Se mai cauta si sefi de departament si sefi de raion. Ce face un sef de raion? Organizeaza, coordoneaza și verifica activitatile personalului din raion in raport cu nevoile magazinului; urmareste respectarea proceselor tehnologice specifice zonei de responsabilitate, plasarea marfurilor in spatiile destinate vanzarii conform procedurilor Kaufland cu respectarea principiului FIFO (first in, first out); asigura prezenta la vanzare a sortimentului de marfuri specifice raionului și implementarea totala a principiului „listat-comandat-plasat”; controleaza termenele de valabilitate și respectarea reglementarilor interne cu privire la acestea.

Ce salariu are un angajat al Kaufland? Un lucrator comercial castiga 1.400-1.600 de lei, un sef de raion intre 2.000 și 2.800 de lei, un șef de departament de la 3.000 la 4.000 de lei, iar un director de magazin 7.000 de lei (toate sumele sunt brute).

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs gasiti aici.