JuniorFest – Târg de carte pentru copii

0
133

Până pe 1 iunie inclusiv, publicul piteștean și nu numai este așteptat în fața Bibliotecii Județene Argeș la “JuniorFest”, cea de a treia ediție a Târgului de carte pentru copii. O colecție bogată și diversificată de carte, cu personaje clasice sau devenite recent celebre în lumea copiilor, cu jocuri și provocări, dar care are oferte literare și pentru părinți.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost prezent astăzi la premierea tinerilor care au participat la concursul național “Euro Quiz” și a vizitat standurile celor 14 edituri prezente la Târg.

,,Această a treia ediție a JuniorFest, oarecum marcată de greva cadrelor didactice, se bucură totuși de un aflux important de public. Am remarcat cu bucurie că există suficient de mulți consumatori de carte, inclusiv cea cu tematică pentru copii. Business-ul acesta încă mai există și acest lucru nu poate decât să ne dea speranță pentru viitor. Profit de ocazie să invit toți locuitorii Piteștiului să treacă pragul acestei zone deosebit de frumoase și de plină de culoare, pentru că avem cărți colorate foarte frumos și cu persoane care de care mai vesele și mai interesante. Este un eveniment plăcut ochiului dar și sufletului, pentru că sunt cărți cu adresabilitate pentru copii, dar sunt convins că și adulții se vor regăsi în ele”-  Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

,,Începând cu 29 mai, până pe 1 iunie inclusiv, îi invităm pe piteșteni la o reîntâlnire cu literatura și cărțile. Această reîntâlnire este pigmentată și de multe provocări – ateliere, întâlniri cu scriitori, cărți pentru copii, concursuri, vânătoare de comori, cursuri de robotică. Vă invităm să descoperiți toate acestea alături de Biblioteca Județeană și de cele 14 edituri prezente la târg” – Mihaela Voinicu, manager Biblioteca Județeană Argeș “Dinicu Golescu”.