Jean Vlădoiu, președintele Clubului FC Argeș : La Pitești, datorită primarului, noi n-am avut probleme financiare, ce ne-a promis, s-a ținut de cuvânt. Jucătorii sunt plătiți la zi, iar contractele pe care le-au făcut cu noii jucători sunt mult mai bune”

0
57

Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele clubului FC Argeș, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre obiectivele clubului din Trivale și a recunoscut că lupta la play-off rămâne visul pe care speră să-l atingă împreună cu gruparea piteșteană:

În campionatul trecut eram un fel de Clinceni acum și am reușit să evităm retrogradarea. Ulterior primarul a venit alături de noi, i-am recâștigat încrederea pentru că la început nu avea încredere în noi. Am adus jucători mult mai experimentați, avem un lot foarte bun, care ne permite să visăm la play-off.

E adevărat, poate e un obiectiv prea mare atingerea play-off-ului. M-am exprimat greșit cu comparația dintre Clinceni și noi. În schimb, noi am avut liniște. La Clinceni, din cauza faptului că nu și-au plătit jucătorii, mulți dintre ei își doresc să-și rezilieze contractele.

La Pitești, datorită primarului, noi n-am avut probleme financiare, pentru mine asta a fost surpriza cea mai plăcută și ce ne-a promis, s-a ținut de cuvânt. Jucătorii sunt plătiți la zi, iar contractele pe care le-au făcut cu noii jucători sunt mult mai bune”, a declarat Jean Vlădoiu, la GSP Live.