Iubitorul de PENALI lucrează acum la stat: Consilierul municipal Ionuţ Olariu a fost angajat prin intervenţii (tot) consilier la Şcoala Populară de Arte şi Meserii

0
327

După cum am promis, am făcut rost de documentul care atestă faptul că Ionuț Olariu, consilierul municipal celebru pentru dragostea lui faţă de jigodiile şi penalii din politică (dăm doar două exemple: Daniel Constantin şi Tudor Pendiuc!), a fost angajat în cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Piteşti, instituţie patronată de Consiliul Judeţean Argeş.

Olariu, ocupat până mai ieri cu traficul de maşini şi cu pupatul şefilor în cur, a devenit, din a doua jumătate a lunii noiembrie a anului trecut, consilier la instituţia condusă de alt eşec genetic de renume, Elena Iagăr!

Din instituţie au zburat în ultima vreme persoane extrem de bine pregătite profesional şi perfect echilibrate mental, pentru a le face loc angajaţilor veniţi cu dedicaţie şi pilelor politice!

În ALDE Argeş este de-a dreptul revoluţie, membrii de partid dându-şi seama că Ionuț Olariu a fost angajat pe criterii politice, fiind deci beneficiarul unui loc de muncă pentru care nu-l recomandă nimic altceva decât slugărnicia şi caracterul şchiop.

În zilele viitoare vom face publice numele celor îndepărtaţi din instituţie de Elena Iagăr şi procedura, deloc legală, prin care s-a intervenit pentru Olariu!

D.M.D.