Iubire politică de toată jena la PNL Argeș : Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, i-a comentat duios lui Ando 12 clase, care a pierdut tot la Albota: ,,Ești eroul meu!”

0
162

Oricât ar lătra terminații cu conturi false despre performanțele PNL în Argeș, și mai ales despre rezultatul bun al lui Mihai Coteț, adevărul este că toți mănâncă căcat! Unii cu lingurița, alții cu polonicul!

Adevătul este necruțător:

  • PNL Argeș a fost zdrobit la vot, organizația Alinei Gorghiu fiind pe locul 34 din 40, în clasamentul rezultatelor filialelor liberale.
  • Radu Perianu s-a făcut de râs în competiția pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, unde Ion Mînzînă, liderul PSD Argeș nu doar că l-a învins, dar l-a și umilit, l-a făcut de râs, i-a scos politica din cap!
  • Mihai Coteț a PIERDUT alegerile pentru funcția de primar al municipiului Pitești! A cheltuit vagoane de bani, a folosit toate golăniile posibile (conturi false de facebook și tiktok, subiecte false, dezvăluiri mincinoase, campanie electorală ilegală sancționată de nenumărate ori de Biroul Electoral de Circumscripție etc).
  • PNL plus Alin Călinescu plus Ion Georgescu și-au luat umilință totală la Mioveni. Noul primar PSD, Aurel Costache, a obținut spre 49% din voturi, spre deosebire de Alin Călinescu (plus clanul Georgescu!), care a obținut aproape 31%!
  • PNL n-a câștigat nici un municipiu în Argeș!
  • PNL n-a câștigat nici un oraș în Argeș!

Acestea fiind spuse, concluzia este că PNL Gorghiu este nu doar un grup infracțional organizat, cu liste pline de foști și viitori pușcăriași, așa cum am demonstrat în campanie, ci și un grup de impotenți politic fără egal în istoria județului!

Totuși, Alina Gorghiu (ministrul Justiției, fratiwere!) a decis să felicite pe cineva!

Nu, nu este vorba de noul ei prieten de la Rociu, Aurel Bălășoiu, primar susținut la vot atât de blonda liberalismului argeșean cât și de călugărul Cristi, prietenul lui de bălășeală!

Nu este vorba nici de primarii PNL penali de la Cocu și de la Morărești, ambii cu dosare penale multe și serioase!

Nu este vorba nici măcar de Mihai Coteț, protejatul ei de la PNL Pitești, înfrântul de serviciu!

Nu vă mai țin în suspans. Vă spun și vă dovedesc că feblețea Alinei Gorghiu este nimeni altul decât Ando 12 clase, candidatul liberal pe care Ion Dumitru, primarul PSD al comunei Albota l-a învins la vot cu un scor distrugător : 71% la 29%!

Dacă n-a avut pe cine felicita pentru succes, iată că Alina Gorghiu aplaudă acum eșecul! Eșecul personificat, pentru că la Albota Ion Dumitru, primarul PSD are și majoritate în consiliul local (8 consilieri față de 4 cât au scos liberalii!), motiv pentru care PNL nu va putea face nici măcar opoziție în CL Albota. Social democrații vor trece tot ce vor, cum vor, când vor, în timp ce Ando va face gălăgie pe facebook (cu rezultate zero, ca în ultimii doi ani!).

,,Ești eroul meu!, i-a scris ministrul Justiției lui Ando, într-un comentariu la o postare cu echipa PNL Albota (în poză apar: nevasta lui Ando, doi foști condamnați penal, un individ care nu locuiește în Albota și deci n-are nici o treabă cu comuna, un analfabet care scrie ,,miau” ca pisica etc.).

La această declarație surprinzătoare a ministrului Alina Gorghiu, Ando 12 clase, care s-a certat cu gramatica încă din clasa a doua și au luat-o pe drumuri complet separate, i-a răspuns printr-un comentariu ,,Faptul că am aprecierea dvs. mă onorează și mai mult! Fiecare vot al meu și al echipei, precum și fiecare vot PNL din județ este o mulțumire a implicării dvs.!

Ando, puiule, fiecare cuvânt pe care-l scrii pe facebook este o dovadă a lipsei tale de implicare în studiul gramaticii și al limbii și literaturii române încă de la gimnaziu!

Te poți eventual bucura de aprecierea cuiva, e fault cu pixul să zici că ai aprecierea Alinuței!

,,Este o mulțumire a implicării dvs.!” pare o construcție de care s-au disociat cu entuziasm toți neuronii tăi, nu-i vorbă, nu tocmai numeroși!

Plm, n-are cum să te onoreze nimic, că ai pierdut alegerile și pentru funcția de primar, și cele pentru consiliul local! Știi, onoarea vine de mână cu triumful peste tot, mai puțin la voi, la PNL! Voi sunteți mândri că ați eșuat plenar, pupa-v-ar Alina Gorgiu de eroi mici și prăfuiți!

Academicianul Ștefan de la Bărbulești a grăit odată, cu înțelepciune : Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun ce fel de ,,ministră” ești!

Se vede că, ocupată cu studiul dicționarul ortopedic, Alina Gorghiu n-a prins sensul acestei cugetări înțelepte!

Și atunci vine un alt citat din romacincierul postmodernist Luis Suarez :,,Dacă-ți faci din reprezentanții analfabetismului chip cioplit, o sugi la vot inevitabil, inerent și exhaustiv!”

D.M.D.

P.S. Llamame, Alina! Necesitas pasar tiempo de calidad con alguien brillante, non con un mal chiste!  😊