Ion Mînzînă, VESTE BUNĂ! Podul de la Poaiana Lacului va fi finalizat cu 4 luni mai devreme!

0
95

Podul de la Poiana Lacului de pe DN 67B va fi gata mai devreme decât termenul stabilit inițial, a anunțat președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă care a fost din nou pe șantier. La două luni de la semnarea contractului, lucrările avansează într-un ritm alert. Firma contractoare dă asigurări că în luna septembrie a anului în curs se va putea circula deja pe noul pod. Pe șantier au fost împreună cu Ion Mînzînă și vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu, administratorul județului Cristian Puiu, Eduard Dima, directorul adjunct de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București și viceprimarul Valerică Spirea, candidatul PSD la Primăria Poiana Lacului.

,,Pe lângă reabilitarea drumurilor județene, suntem preocupați în egală măsură ca și drumurile naționale să fie în condiții optime. Sunt în Argeș investiții majore în acest sens, cum ar fi autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești- Craiova, DN 73 Pitești- Câmpulung- Brașov, dar ne îngrijim și de siguranța rutieră, cum este și podul de la Poiana Lacului. Este un proiect foarte important pentru cetățenii din județul Argeș, ci și pentru cei care tranzitează drumul național dintre Pitești și Drăgășani. Lucrările au început în forță, iar constructorul dă dovadă de multă seriozitate și investiția va fi terminată înainte de termen. Mulțumesc D.R.D.P., Ministerului Transporturilor și domnului ministru Sorin Grindeanu pentru implicare” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

,,Este o lucrare foarte importantă pentru locuitorii comunei noastre și, în egală măsură, pentru cei ce trec pe acest pod de pe un drum național care, de asemenea, urmează să fie reabilitat. Îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă pentru implicarea ca podul nou să fie construit” – Valerică Spirea.

Lucrările au ajuns deja la un stadiu de execuție de 30%. La finalul anului se vor finaliza și demolarea vechiului pod și amenajarea albiei raâului, după cum a spus Eduard Dima.

Material publicat de GOLIATH COMUNICATION GROUP SRL – portal: www.ziaruldearges.ro, la comanda Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Judeteana Argeș

CUI mandatar financiar coordonator: 21240002