Ion Mînzînă: Comuna Țițești merită o administrație performantă!

0
97

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi în mijlocul cetățenilor din Țițești împreună cu candidatul PSD la Primărie, Marian Constantin Chirețu. Au stat de vorbă cu cetățenii despre greutățile pe care aceștia le au, despre ce e de făcut pentru a avea un trai mai bun și despre proiectele pe care PSD le propune. La Țițești este nevoie de asfaltarea drumurilor din localitate, de amenajarea de șanțuri și trotuare betonate, foraje de rezervă pentru bazinele de apă din toate satele, dar și de spații de joacă pentru copii și extinderea rețelei de gaze și a canalizării.

Toate acestea se pot realiza cu sprijinul echipei PSD!

,,Și comuna Țițești merită o administrație performantă, așa cum au localitățile din Argeș conduse de gospodari din PSD!”, a subliniat Ion Mînzînă.

Din echipa PSD prezentă astăzi la Țițești au făcut parte vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilieri județeni și locali.

Material publicat de GOLIATH COMUNICATION GROUP SRL – portal: www.ziaruldearges.ro, la comanda Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Judeteana Argeș

CUI mandatar financiar coordonator: 21240002