Ion Georgescu: De Ziua Mondială a Sănătății transmit cele mai sincere gânduri și urări de bine, alături de respectul noastru personalului medical, nu doar din orașul Mioveni, ci în integralitatea sa pentru activitatea depusă în contextul pandemiei. Vă mulțumim! La mulți ani!

0
13

7 aprilie – Ziua Mondială a Sănătății

A trecut mai bine de un an de pandemie, timp în care mii de medici și asistenți au fost alături neîncetat de cei care au avut nevoie de ei!

Realizarea celui mai înalt standard de sănătate este unul dintre drepturile fundamentale a fiecărei ființe umane fără discriminare de rasă, religie, credință politică, condiție economică sau socială.

Prezența umană nelipsită din preajma pacientului, actul profesionist și sensibil de intervenție și comunicare cu pacientul aflat în suferință, ori cu familia aparținătoare, sunt componente esențiale ale actului medical, o misiune si o vocație îndeplinită cu devotament, profesionalism și dăruire de personalul medical.

De Ziua Mondială a Sănătății transmit cele mai sincere gânduri și urări de bine, alături de respectul noastru personalului medical, nu doar din orașul Mioveni, ci în integralitatea sa pentru activitatea depusă în contextul pandemiei. Vă mulțumim! La mulți ani!