Ioana Jenica Dumitru a eșuat politic : din candidat a devenit un postac PNL plictisitor și uneori analfabet!

0
122

Locuitorii comunei Rătești s-au dovedit a fi foarte inteligenți, atunci când au călcat în picioare visurile de mărire ale traseistei politice Ioana Jenica Dumitru, șefa liberalilor din comună!

Despre Jenica, a cărei campanie s-a remarcat prin folosirea și exploatarea electorală a Laviniei Năstase (nume de scenă Miss Autopsia!), vom veni foarte curând cu dezvăluiri explozive. Care vor lumina, definitiv, până și mințile celor câțiva nefericiți care au susținut-o la vot.

Până atunci însă, vă prezentăm câteva postări spectaculoase, care atestă faptul că Ioana Jenica Dumitru, de la Rătești, a pierdut definitiv contactul cu realitatea.

Acum două zile, chiar pe 1 iulie, Jenica de la Rătești posta cu mândrie un lucru deosebit de important pentru comunitatea din Rătești : „A 31-a Sesiune Anuală a Adunării Parlamentare a #OSCE are loc, în aceste zile, la București. Într-un moment critic pentru democrație, dezbaterile Adunării vor contribui la găsirea soluțiilor esențiale pentru un viitor european al siguranței.”, Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL.”.

Și o fotografie cu manelistul pornache Romeo Fantastik ar fi stârnit mai mult interes decât un citat din ostașul semianalfabet Nicolae Ciucă, cel mai prost dintre proștii care au condus destinele liberalismului postdecembrist!

Ca o paranteză, sunt șanse mari ca procentajul lui Ciucă la alegerile prezidențiale să fie, la Rătești, unul jalnic! Cel puțin la fel de praf ca acela înregistrat de Ioana Jenica Dumitru pe 9 iunie!

Și ieri, Jenica s-a dovedit la fel de interesantă pe facebook:  ,,Declarații de presă în urma ședinței Biroului Permanent Național PNL” N-a citit-o nimeni, cu excepția câtorva liberali argeșeni, care i-au dat like-uri, unii de milă, alții de frica Alinei Gorghiu!

Și vă mai întrebați de ce o ignoră consătenii ei? Pentru că nu poate mai mult decât să le prezinte declarațiile inepte ale unui general gras, trecut în rezervă ca să aibă Klaus Werner Iohannis o marionetă la conducerea PNL!

Astăzi, Jenica a rupt facebook-ul cu un reel despre ,,Programul Anghel Saligny – 481 de milioane pentru dezvoltare regională”

Aici însă, din motive care țin de cultura generală subțirică rău de tot a Jenicăi, a scris numele programului greșit, după cum se poate vedea în printul alăturat: ,,Anghel Salygni”!

Nu e de râs, e de plâns, vorba amicei ei, Miss Autopsia, când vorbește despre prestația jalnică a băbuței cu părul nespălat, Elena Iagăr! (După cum vezi, Lavinia, când ai dreptate ai dreptate, te susținem!)

Gura lumii susține că săptămâna viitoare Jenica va posta despre Războiul din Ucraina, despre conflictul din Yemen și acțiunile houthy în sprijinul Hamas și despre necesitatea trecerii la energie verde în Botswana!